Blöt natt


image53



Blev en halvsvirig natt igår. Somnade 8 imorse. Har lite ångest att jobba med idag. Trots allt e jag glad att jag tog mig iväg på resan...Har varit skratt 90% av ens vakna tid.



Här följer den blogg jag skrev igår men inte lyckades få upp;


Liket lever. Lite vacklande nu ikväll då en magsjuka satte lite krokben. Inbillad eller ej så är den skön.
Men helheten är nöten än så länge. Natten till måndag varvade vi hemma hos Wijk. 6 torskar lirade Gurka från 21 till 11. Trots denna ganska långa förberedelsetid hann det givetvis bli stressigt till tåget. Vi hinner med i absolut sista sekund.
Väl där försöker vi växla tempo igen och sätter oss i bistrovagnen. Öl och mer kortspel var tanken. Det höll i en timme,sen gjorde sömnbristen sig påmind. Dala väljer att lägga sig vid Jacke och Wijkens fötter. Där somnar han omgående på mage med fötterna i mittengången. Vi pratar om ett utrymme på mindre än kvadratmeter. Inte ens min data hade fått plats.
Så vi sov sista timmarna och man visste inte riktigt var man fanns när vi anlände till Lund. En stad som av det lilla jag såg verkar ovanligt mysig. Kullerstensgator och gemytligt. Det tog vi till vara på genom att gå hem till Jakes mansion och spela lite gurka....Vi slet till midnatt.
Natten tillbringades i en bäddsoffa skedad av Trånkans stoltheter.

Tisdag; Frukost på Subway. Kaffe. En cigg på balkongen. Sen den givna stressen för att hinna med taxin mot Köpenhamn. Resan gick smärtfritt.
Om man med smärtfritt menar att J och Sundsvall hoppar av i Malmö för att ordna ett giltigt pass åt 19-åringen från Norrland,och att jag och Dala får kasta oss ur en bit innan bron för att återvända till polishuset då det tillstött komplikationer. Wijk och Aleks fortsätter för att inte W ska bomma 70 000krsturneringen.

Efter mkt om och men var vi alla i Köpenhamn till slut. Vi bor mitt i ett ghetto. Porrbutiker,horor,läskiga män med pitbullsterrier. Billig starköl i turkshopparna är enda ljusglimten. Men jag stortrivs ändå. Bortsett från magslängen ikväll.
Casinot var som väntat en nice miljö och Wijken gjorde ungefär vad vi förväntat oss. Han foldade i 8 timmar för att sen mot sin vilja stoppa in med 99 och bli utslagen. GG.
Nu. Hotelllobby,öl och........Cucumber! Bildbevis på att jag befinner mig utanför Sveriges gränser kommer framöver. Hejja DIF.


Kommentarer
Postat av: CindermanFanzoneNorge

En sekund tänkte jag "wtf"? Livet leker? Men sen gnuggade jag mina ögon och såg att det var liket lever. Jag är faktiskt lite avundsjuk på det där, låter sjukt kul.

Nu var jag seriös.

2008-02-21 @ 23:19:02
Postat av: K

Fan vad nice det låter. Men jag gillar inte att du är ute och reser. Kom hem nu istället. /Ben

2008-02-22 @ 08:29:22
Postat av: Erika

Den där sundsvall verkar vara en riktig snygging han!
hihi

2008-02-24 @ 20:21:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback