Ta dig i brasan


Har tappat känslorna för dig bloggen. Har vi tur hittar vi tillbaka till varann,om inte så har vi haft en hell of a run..

Nu ska jag till tandläkaren och sedan blir det valborgsfirande med syskon+syskonbarn.
En kväll i lugnets och Chelseas tecken borde det bli.


image74


En sån funderar jag på att köpa


image73


Iskall läsk/öl en meter bort. Och den ska alltid vara full. Ja jävlar.

DIF


Nej nu är det skärpning på många plan. En man kan bara vara så självdestruktiv.

Första steget - Vinna mot AIK.

Roliga timmen


Rätt kul grej det här med nattens massutskick till gamla mellanstadieklassen.
Nu har jag något att raila under dagen. Hitills har jag fått noll svar. Men klockan e inte tillräckligt för att jag ska bli orolig. Häng på F5 under torsdagen så får ni veta först av alla hur det går med projektet,

Jaguar


Just det. Vi bestämde under småtimmarna att vi ska börja golfa i sommar. Ta grönt kort och sen ha något att göra under ganska många sommardagar. Jag hade en bag med klubbor på vinden. Vann den av brorsan på kort för en massa år sen. Hämtade ner den inatt så nu står den i min garderob.


Får!


image72

What a day for a daydream


Om man väljer att läsa detta negativt så kan det låta ganska illa. Men klockan är 9.15,jag är fortfarande full,blöder lite näsblod,är hur hungrig som helst,spelade bort massa pengar precis,och funderar på att gå ner och lägga mig i vasaparken och sova. På botten av samhället. Jag vet inte,hur tycker ni det låter? Kan man riskera att vakna upp där bland fåglar och mammalediga mammor klockan 15? Och inte ha en blekaste var man befinner sig. Och sen komma på att det e derby snart och en ölsugen Stefan är strax på ingång. Eller ska jag slockna i min säng och låta gud bestämma vilken tid jag vaknar? Av en ölsugen Stefan.

Eller,tredje alternativet,bör jag försöka vara uppe ett tag till med hjälp av kaffe. Må uschiamejdåligt men ändå stappla mig fram till.....14....somna ett par timmar och vakna 17? Av en ölsugen Stefan.

Vad ska jag göra? Jag har mått bättre än just nu.

Sådärja nånting


Så,då var det gjort. Baksmälla=enorm imorn? So be it.....Jag hoppas jag e man nog att stå för det. För det är faktiskt något jag vill. Oavsett att det inte lär kännas som just nu.
Fast......7 öl innan jag går så är jag samma person som nu? Så det är egentligen lugnt?

Reunion


Full varannan dag senaste veckan. Och då pratar jag inte salongsberusad. Jag menar stupfull.
Och vet ni vad jag har för briljant idé. Jag ska göra slag i en av dessa drömmar man har när man ska sova.
Igår,tror jag det var,hade jag klassåterträff och jag gjorde entré säkrare än någon och kände att jag återigen(nåja) var någon man ville bli ihop med.

Alltså ska jag nu tack vare FACEBOOK vara den sorgliga stackare som tar tag i saken. Jag ska bjuda in Annika,Joy,Jenny,Marie,Sofie,Kaitock,Susana och några killar.....Jag ska göra det trygg i vetskapen om att få hade vågat. Och jag ska klara det om det blir av. Så får det bli. Uppdatering kommer.

Haha


image71

Vi vann


Gick upp 11 imorse efter dyngsura mardrömmar om bl.a fåglar. Tog bussen till min brorsdotter och hennes kalas.
Fick beröm för min present,busade med syskonbarnen,tippade med bror och svåger,tog bussen hem med pappa.
Till pappa, Där drack vi lite och runt 22 hämtade snyggingarna upp mig i taxi. Hem till mig för spelkväll.
Gick halvbra. Vidare till casinot kl 3. Gick inte bra.

Vid den tidpunkten stod det 1-2 i Boston-Montreal men min berusning fick mig att överge Bruins för Cosmopol.
Kom hem nyss och gick in på facebooks Bruinsforum för att smyga.....
3 inlägg ner förstod jag att vi hade vänt på steken. 5-4 och nu väntar en hysterisk match 7 på måndag.
Om ni tycker jag varit överdriven hitills i den här matchserien så är det ingenting mot vad som väntar.
Ingenting.


05.30 gör jag nu bosklut på en bra dag i mitt liv. Söndagen kommer tillbringas degandes i min soffa med laptopen i min famn. Det kommer bli skräpmat,musik och poker. Och kaffe. En bra dag.
Nu kilar jag in och somnar till Gregorius malande tankar.


image70


Skål,Jay Leno,Matt LeBlanc,Ray Borque,Edgar Allan Poe,Matt Damon,Olearys,Red Sox,BRUINS!


5 jävla 1. Då var det inte lika kul att sjunga längre va....ynkliga fransmän. Match 6 på lördag kommer bli vansinnig. Jag ska bli full och gå in för den på samma sätt som inför Partizan-Djurgårn för några år sen.

En segerrusig Robin tackar för ikväll och går och tänder av med boken Gregorius. Hörs imorn!

Tjalalalalalalalalala


4-1. Vi fullkomligen sätter på fransmännen på deras hemmabana. Herrejösses. Sinnes.

Glädje


Tom Corazzini (Suffolk) wrote at 3:13am oh my god    

Cam Roy (Mckinnon Park Secondary School) wrote at 3:13am this feels good you no , not being terrified every time the canadiens skate over our blue line

Matt Scarano (North Haven High School) wrote at 3:12am somebody slap me is this rele happening

Brian Costa (Roger Williams) wrote at 3:09am monstrous goal

Mark Sperandio (Simsbury High School) wrote at 3:08am im still afraid i need 100 more goals

Matt Scarano (North Haven High School) wrote at 3:06am EVerybody all together now OLE OLE OLE OLE

Tom Corazzini (Suffolk) wrote at 3:06am YESSSSSSSSSSSSSSS this is surreal

hahahahaha


3-1!!!!!!!!!! Jag skrev 3-2 här nedanför nyss men menae givetvis 2-1. Och nu 3-1. Chara. Känn på den era fula filmande fransoser. Jag bubblar. Aaaarghhhh vad underbart. 13 hemska minuter kvar nu.

Underbara Jävla Boston


VI LEDER 3-2. VI LEDER. Haha streamningen dog så fick leta upp en annan och fann med äckliga franska kommentatorer.Men mål är internationella så lika jävla glad e jag. Jag ska steppa till träffen med mamma imorn om vi hålelr i det här. Trippa. Hur trött jag än är. Åh håll ut nu så vinner vi hemma och sen en sjunde avgörande i lejonets kula. Nu har vi power play också,det här e bara för mkt.

Vinna eller försvinna


Jag bjuds återigen på en högtidsstund här hemma på nattkröken. 1-1 efter två perioder och slutar inte det här lyckligt så tar golfsäsongen vid för Brunbjörnarna. Men jag klamrar mig fast vid min ständiga följeslagare i såna här lägen,tron på den kosmiska kraften jag besitter. Att jag med viljekraft kan påverka utgången av en NHL-match.

Det här har förvandlats till en Stanley Cup-blogg nu på sistone och jag klandrar ingen som tycker det e lågvatten just nu. Men det är i stort sett det enda jag känner för att skriva om. Jag mår väldigt bra för tillfället och det är kanske just därför jag inte är bästis med bloggen. Brukar rinna på bättre i svackor.


Imorgon står lunch med mamma på menyn. Sen hem till världens bästa brorsdotter som fyller 3.
Jag har gjort det enkelt för mig och än en gång besökt den lilla butiken mitt emot min port. En dam(som gift sig rikt och kan ha en liten affär på deltid?) som syr egna barnkläder. Dyrt men smidigt och även om dom växer ur skiten blixt så kan det vara kul att ens barn slipper gå runt i exakt samma outfit som 90% av dom andra på dagis. Därför blev det denna badrock till Ella;(som man visserligen kanske inte har på sig på dagis)

image68

image69


Jag hoppas slå knockout på övriga familjemedlemmar.

Eftersnack


Cam Roy (Mckinnon Park Secondary School) wrote at 4:12am

OMG ! FUCKING RIHT GO BRUINS! FUCK YOU CANADIENS


Mark Manning (Suffolk) wrote at 4:11am

I just peed a little.


Ari Duckie Winkleman (UArts) wrote at 4:11am

FUCK YES


Eugene Foygelman (Boston, MA) wrote at 4:10am

Mike, i almost broke my toe running down the stairs. screamin like hell!!


Michael Tuffo (Weymouth High School) wrote at 4:09am

HOLY FUCKIN SHIT YESS I JUST FUCKIN ALMOST BROKE MY COUCH


Cam Roy (Mckinnon Park Secondary School) wrote at 4:05am

FUUUUUUUUCKING RIGHT YES EYSD EGERGTR H I LVOE LFIW! GOOOO BRUINS

SÅJAAAAAAAA!!!!!!!!


Vi vann. I sudden death. Och det var skönare än sex. Känner mig aningen rubbad när jag fann mig själv studsande omkring i vardagsrummet 4 på natten men fy helvete vad skönt. Vinner vi nästa match,hemma är det wide open.
När dom i efterhand visade Cam Neelys reaktion vid målet,i sin loge var det nära att jag fick en andra mental utlösning...

Jag tycker synd om folk som inte har idrottslag i sitt hjärta,som inte får såna här gratisupplevelser en söndagnatt i april. Nu ska jag surfa på den här glädjen och spela lite poker.

Vägen till Avonlea


Match på Stadion idag och jag hade helt klart trivts bättre framför teven. Som tack för att jag släpade mig dit fick jag en dunderförkyning och en skållad hand. Tappade ut hela muggen av brännhett kaffe på mig själv i pausen.
Men DIF vann så det får vara värt det.

Strax är det återigen dags för Boston-Montreal. I praktiken är det vinna eller försvinna och det vore kul om vi gav lite nerv åt serien. Medans jag ser den ska jag fortsätta ladda hem tidernas bästa tv-serie. Åtminstone tyckte jag det när jag gick i högstadiet. Eller snarare när jag borde ha gått högstadiet. Det gjorde jag alltså inte utan låg istället hemma om dagarna och varje veckodag kl 11 sändes Vägen till Avonlea. Det var min enda fasta dagliga rutin under en lång period. Jag minns egentligen bara att jag älskade den och att jag mycket väl skulle kunna/borde bli hånad för detta,av folk i min egen ålder.
7 säsonger är iaf på väg hem och tycker jag den är lika bra idag så har jag behagliga månader framför mig.


image67

OT

Tror jag inatt har förkortat mitt liv med ett par dagar. Vi sliter som gudar från 0-2 till 2-2 och jag bubblar å skriker och jag minns inte när jag senast var såhär upphetsad. Med 3 min kvar av sista perioden tar vi en 4 minutersutvisning. Jag har på ljudlöst och har mer eller mindre gett upp. Ligans bästa pp.....det kommer bli mål.
Med 0,5 sekunder kvar,högt räknat,skjuter dom klockrent i stolpen. Nu är det snart sudden death och vi inleder som ni förstår i boxplay. Jag vet att vi kommer förlora,men om det är möjligt att känna stolthet över ett gäng hockeyspelare i en amerikansk klubb så gör jag det. Jag tackar för upplevelsen och ställer in mig på ett fittigt mål nu i inledningen av förlängningen.

Game on


Match 2. Nu kör vi.


image66

NHL


NHL-slutspelet har börjat och gårdagen blev ett praktdebacle. Dock ett ganska väntat sådant. Men man tycker att jag kunde varit värd en mindre elak inledning. Jag satt ett bra tag innan nedsläpp och eldade upp mig själv till Djurgårdshöjder. Sen efter 2 min står det 2-0 till Montreal. Två skott på mål,båda går in. Ungefär så har det sett ut i varenda match mot Montreal den här säsongen. Jag lovar,jag var en hårsmån från att mula ut teven genom fönstret.
Jag ville inte tro på vad jag såg. Boston repade sig hyfsat och det blev till sist 4-1. Bittert, men till match 2 kommer jag sitta här igen och koka av upphetsning.

Och det är inte bara Boston jag njuter av att se. Det är minst två tv-sända matcher per natt och just nu ser det ut att gå mot två förlängningar. Kan bli en lång natt/morgon här i soffan.

Nog om NHL. Min egen formkurva är på kraftigt uppåtgående. Jag bugar för lyckopillren och bubblar över att vara uppe ur vintersvackan.

Det har även gjort avtryck på pokern som nu ser ut att ha vänt efter en tids mindre bra resultat.

Nu fortsätter jag min sprakande hockeyfest i en nattlig Birkastad.

Magnus Jagsersmartut Haglund VS Nora Glasklarfråga Strandberg


B. Allack


Igår hade jag mama här på besök. Det var en lugn behaglig dag och vi pratade massor. Inte ofta jag har sån energi att diskutera som jag hade nu. Tänk att få känna sig lika avslappnad på exempelvis en dejt. Det hade varit nåt.

Jag hann även med att ta hjälp av henne att fortstätta Operation Vardagsrum. Det är inte klart än men man kan se ramen och jag gillar den. Sen har jag fått upp bilder på mina gudbarn. Dom står på tv-bänken och strålar. Jävligt häftiga personer är dom. Och snart kommer en till. Kanske inte gudbarn igen men brorsson icke desto mindre. Om en månad drygt och det känns väl iofs inget speciellt just nu men är han lika grym som Noel och Ella så borde det logiskt sätt berika mitt liv en del.


Chelsea vann ikväll och imorrn ämnar jag dra på mig en CFC-tröja när det e dags för frúkosten på 7-11.
Kul liten grej att ha ihop med han expediten,men det hade inte gjort ont om han istället hade varit en söt tjej.


Eller kanske rentav en kvinna. På femte våningen i mitt hus bor en sådan...Hon är definitivt milf och hennes dotter funkar också. Men mamman känns ändå mest kittlande. Och dom bor ensamma har hon nämnt. I en väldigt stor lägenhet. Det borde vara som i Tillsammans är man mindre ensam. Slutar med att jag flyttar in hos dom å så.....en helt osannolik konstellation som ändå funkar. Så borde det vara. Och så skulle jag givetvis få ligga med dom båda.
Ser ni några problem på vägen för mig om jag beslutar mig för att agera?


Imorgon lirar Djurgårn igen och det är fantastiskt hur tätt det är mellan matcherna. Tillställningen ses ihop med Kalle och eventuellt Mats(?).

Nu snöar det ute också. Och det gör mig ingenting egentligen. Har ändå inga närliggande planer på att vara utomhus någon längre tid.

Klockan e nu 5 på natten och det känns som kväll. Gick upp sensent idag/igår. Då blir det så.
Med den briljanta meningen sätter jag punkt och går och gör ett par toasts.

Nyheter


Läste ni om den 11-åriga svenska flickan som dog i Thailand? Efter att ha kommit i kontakt med en manet i havet. Med tanke på vilka nyheter man matas med dag efter dag blir man lätt avtrubbad men det här var för sorgligt och sjukt. Föräldrarna hade precis gift sig på nån strand därnere och det fanns även en ett år äldre storasyster som,naturligtvis,var bästa kompis med lillasyster. Dom badar och sen efter någon minut är lillasystern död.

När jag mått lite illa ett tag så tog andra tankar vid. Hur folk klarar av vissa grejer. Som i det här fallet.
HUR förmår man sig,som förälder, ha en minnesstund SAMMA KVÄLL?
HUR förmår man sig,som förälder, ge sakliga svar ett par dagar efteråt till en journalist?
HUR klarar man av att,som förälder, sätta sig på ett plan ett par dagar senare?

Jag är hundra procent säker på att jag i motsvarande situation hade legat i en pöl av diverse kroppsvätskor och bara blivit knäpp helt enkelt. På med tvångströja och gg.
Jag fattar verkligen inte hur det går till.....Självklart var dom i svår chock men jag har så svårt att se mig själv inte totaldö i den situationen.

Jag har säkert missat något men obegripligt och tragiskt var det där iaf. Hoppas det finns nån mening med det på ett oförklarligt sätt.

Kontakt med läsarna


Det här med kommentarer på ens blogg kan man skriva en del om. Jag ser också sambandet mellan en bra blogg = fler som kommenterar. Och jag vet att en del av det jag skriver inte gärna ska betecknas som bra.
Jag vet också att jag själv kan bli bättre när jag e inne och läser andras bloggar. Det är heller inte ens förstaval att offentligt gå ut och be er säga nåt.

Men.

Ändå kommer jag till samma slutsats som min vän
Gutt .
Jag tyckte han förklarade det på ett vettigt och sansat sätt när han skrev;


"KOMMENTERA DÅ ERA HORUNGAR. JAG BJUDER PÅ MIG, DÅ KAN NI VISA LITE UPPSKATTNING."


Room Service


Nu jävlar. Lampa och fåtölj uppe. Och sovkuddar. Vuxet så det förslår. Nya toalettlocket gav jag mig också på att få dit men slutade ganska omgående när jag förstod att jag förväntas få loss skruvar snett under stolen. Jag väntar in pappa på tisdag...Som även ska få upp en hylla och ett nytt fint cdskåp. Bort med gamla databordet och istället upp med en hylla och fram med en barstol. Spelar ju i stort sett bara musik på den datan så det kan bli som ett litet dj-bås har jag tänkt mig. Det var det hela. Bilder på tisdag.

tillägg; Märker nu en stund efteråt att jag glömde säga att det inte gick helt smärtfritt med lamphelvetet. Det gick bra ganska långt in i processen men när själva papperet skulle träs på blev det knas. Jag fick inte fast ena sidan på undersidan av lampan. Svettig och tiltad började jag okontrollerat pressa och böja skiten samtidigt och det gick givetvis inte alls. Pang lät det inte men helt plötsligt stod en skruv rakt ut ur papperet. Men egentligen ingen fara på taket då man enkelt kan se till att ha den sidan in mot väggen.

IKEA


Efter en skön natt av mardrömmar,som snyggt avslutades med att jag dog i ett terrordåd vid Gullmarsplan,var det dags att sömndrucken ge sig ut till IKEA.
Med 3400 kr på kortet hade jag förvarnat pappa om ett eventuellt lån vid kassan. Det behövdes inte. 3358 landade allt på.

Blir grejerna bra kommer det en hemma hos-special i bildform framöver.


ps; Boston får Montreal i playoff. Dom har 7-0 på oss i inbördes möten i år. Det är ett klassiskt hatmöte och tydligen är Montreal enda laget med klack. Såväl borta som hemma. En vidrig "lottning" helt enkelt men slår vi ut dom måste det komma en DVD på undret. Den kommer jag köpa.

Hejduk


Fy fan det e livsfarligt att ha en bag-in-box hemma. Efter en bra start på pokerdagen började det gå sämre.
Jag gjorde ett par överslag i huvudet och var ganska säker på att jag låg noll. Plus minus noll. Men jag låg back $1000. Kallsvettig hällde jag då upp ännu ett jätteglas vin och började maniskt regga mig för alla grytor som stod i vägen. På med gladmusik på högsta och bara köra. Nu e klockan 3 och jag har spelat ner mig $500 men det återstår alltså 6..
Mitt upp bland dessa sex bord,railar jag Washington-Tampa. Den matchen påverkar Bostons öde kraftigt och vi håller på bortalaget. Det e 13 min kvar och dom e sönderskjutna med 32-16 men det står 1-1. Hoppas hoppas.

Åter till borden.

Ps; Det e denna låt jag freakat på repeat senaste timmen;



Hero


Jag tar ett glas vin och låter Mimmi förföra mig.




Förstå att få en sån dotter? För det första skulle man vara säker på att frugan vänstrat,men om man kom över det,hur stolt skulle man inte vara. Att dom e tre döttrar Sandén som alla sjunger som gudinnor gör inte saken sämre.

"Jag kan inte cafe au laita dig" - Lundell


Googlade nyss efter bilder på ordet "pånyttfödd". Hittade inget kul alls men anledningen att jag sökte är vädret.
Var ute och gick en sväng(Sibylla) och insåg att det var ett tag sen jag var ute. Det var så behagligt att jag inte ville gå hem igen men hade inget ärende mer än mat.

Vet inte om det är lyckopillrena,det borde inte vara det för det tar mer än tre dagar innan dom verkar,eller att pokern gått bra två dagar i rad,eller om det e fotbollssäsongen som börjat,men idag mår jag bra. Tror vädret är den största faktorn.
Håller till och med på att tvätta i detta nu. Det brukar vara ett tecken på att allt inte är nattsvart.

Jag avslutar detta med att klistra in två mail från mamma,angående lite grejer jag gett dom. Två kaffebryggare och sen en påkostad väckarklocka dom fick i julklapp;

Senaste kaffenytt:)‏

Skickat: den 3 april 2008 07:59:57

Hej världens bästa son!
Senaste nytt från vår härliga maskin! Vi har nu två sorters bönor. Vi håller på och testar igenom Ica Maxis sortiment. Igår inhandlades också en chokladsirap = nu kan vi göra ÄKTA cafe latte och cafe au lai!
De har två andra sorter och dom ska nog också provas inom en snar framtid! Göte är helt fascinerad!
Han talar så varmt om dig, varje dag. Vi kommer att gå upp ett antal kilo under denna sommar. Bara sitta och lappa olika kaffe! Den, också jättefina bryggen, har fått vila. Det är så himla gott med Espresso.

Kram En koffeinhög mammi.

Skickat: den 3 april 2008 08:01:31

Jag är också SÅÅÅÅ glad för sol/fågellampan! Nu när dom snodde en timme för oss, blev det ju mörkt igen, på morgonen. Då är det jätteskönt att vakna av ljuset. Och fåglarna kvittrar så naturtroget, att jag vaknar i ett skogsbryn, varje morgon.

Du är en mästare på att hitta rätt saker! Kramis


Som dom flesta söner vet,är snälla ord från mamma ofta ganska värdelösa. Man är så van. Men ibland blir man glad ändå när man lyckas med något.

Detta har hänt


Det blev inget komvux.
Lyckopillrena har återupptagits.
Jag har fått en ny tv-bänk som är väldigt fin.
På den står ett foto på Noel,min systerson,vilket gjorde mig glad när jag vaknade imorse.
Djurgårn vann premiären och såg väldans mycket bättre ut än jag trott.
Hypokondrin är värre än någonsin.
Jag är halvt övertyagd om att jag har en farlig sjukdom.
Detta har lett till ovanligt många konstiga tankar den sista tiden. Börjat leta tecken och så.
Både positiva och negativa.

Tar jag mig ur och undan det här kommer jag stå stark för ett tag igen. Det är fördelen med detta.

Utöver det har jag ingenting att berätta.