okok


Jag ska inte skylla på ölsinnet,men det är när jag druckit som den allra värsta sidan av mig kommer fram. Det enda raka vore att dricka mycket mer sällan,och sen ta reda på varför jag gör och säger det jag gör. Om jag återupptog någon psykologkontakt så vore det inte så mycket för att lösa knutar som gör att jag avstår saker. Utan snarare mer grundläggande grejer i mig själv. Någonting är inte bra och jag hatar det egentligen.

 Allt det här till trots så mår jag bra. Gotland blev ett rejält uppsving som tog mig raka vägen ur svackan. Ska inte börja ta av en framtida reserapport men vill ändå redan nu få ner en sak angående resan. Hur enormt skönt det var att vara i ett sällskap med 6 killar,där ingen(förhoppningsvis inte jag heller) kände behov av att hävda sig. Ingen jargong. Denna äckliga jargong som alltid annars infunnit sig i vilka killsällskap jag än befunnit mig i.

Det var så avslappnad och skön stämning rakt igenom. Beundrar snällhet när den kommer från smarta människor. Önskar jag kunde vara exakt lika snäll hela tiden men det är jag inte ännu.


Blir säkert mer uttömmande framöver.

Nästa blogg kan komma att skrivas på min alldeles egna nya laptop. Den är ett monster. Knappt bärbar. Är sällan prylkåt men den här har redan knockat mig,trots att den inte ens har ett operativsystem än.


Dagens låt; Buzzcocks - Ever fallen in love


Jack


klockan är halv fyra och jag ligger i en säng på söder. imorn är jag förmodligen tillbaks i hemmet och så fort jag får lust ska jag försöka skriva en liten rapport om dom tre dygnen i visby. dom innehöll mestadels alkohol,tjejer,skratt samt en skitskön frihetskänsla som kom av att jag för en gångs skull övervann mitt stora obehag och rädslor och gjorde nånting lite större än att driva omkring i hemmet och sthlm.

jag hade sjukt roligt.

nu tänkte jag ta ut 12 000 från pokern som ska bekosta en grymlinglaptop snart. sen leta igenom sr:s arkiv över sommarpratare. lyssnade precis på jonas karlsson från förra sommaren och det var stundtals som att höra någon beskriva en själv.

godnatt sålänge.

Rosornas ö


Nu drar jag till Gotland. Är det tänkt.

Män som hatar kvinnor


Av någon anledning var jag emot denna bok ganska länge. Men igår tog det fart. Läste ut den på en natt vilket gav till följd att jag somnade 10 på morgonen. Ibland är böcker trollbindande.

I övrigt mår jag skit.

Sheridan


Jag har inte gått under jord. Jag har bara gjort andra saker än att hänga vid datan. Inga stora saker alls. Kan inte ens dra mig till minnes hur dom senaste två veckorna sett ut,mer än att jag umgåtts en hel del med L.
 Sista dagarna,eller om det är veckor egentligen,har jag känt att jag fallit tilbaka lite i gamla deppsvackor.
Idag mår jag inte alls bra,vilket har sina förklaringar,men jag hade nog klarat mig bättre utan några sådana tror jag.
 Istället för att försöka skriva av mig utan att lyckas,ska jag helt enkelt kort säga att bloggen och det mesta annat kommer ligga på is tills dess att jag mår bättre,eller ännu sämre kanske. Det kanske tar två månader,det kanske tar en dag,men tills vidare får var och en av er försöka klara er så gott det går utan uppdateringar härifrån.

G&T


Sitter på en balkong på söder. En gin&tonic i handen,en laptop i knäet,och poker igång. Kände att jag var tvungen att få ner ett livstecken medans det e bra.

Såld


För ett par veckor sen impulshandlade jag en bok,i en mataffär. Såld hette den. Det är en sann historia om en ung rysk tjej som blir sexslav. Först i Litauen och sen i Sverige. Det är förmodligen det gräsligaste jag någonsin läst. Började igår natt och var klar några timmar senare. Efteråt kände jag att jag ville söka upp henne och på något jävla sätt bidra till att hon blir normal igen. Jag kände också för att tortera dom män som låg bakom hennes tillfångatagande. Sundare vore kanske att på något sätt bli aktiv i att förhindra sånt här. Som alltid när man tar del av så här störda händelser, så känner man sig så futtig som går omkring och gnäller över att tunnelbanan är sen,eller att Djurgårn förlorat,eller att sovkuddarna inte är tillräckligt svala. Tyvärr glömmer man ganska fort. Annars kanske man hade tvingats vakna upp och bidra på något litet sätt. Tycker fortfarande det är helt overkligt hur någon människa kan göra såna saker som dom gjorde mot henne. Det går inte att förstå.


I mitt eget oväsentliga liv går det ganska bra. Det vanliga,men just nu gillar jag det vanliga. Nu ska jag läsa något glatt eller titta på något glatt,och sen sova.