Morgonrock


Igår morse var jag på Centralbadet med ryggarna Aleks och Dala. Frukost + Bad och det var hur skönt som helst. En rolig detalj är att jag,i bubbelkoppen,satt bredvid Niklas Wahlgren. Då det enda jag förknippar honom med är Hundtricket,tänkte jag ett tag byta lite tankar och funderingar angående kärlek.

Fick sen skjuts av Jimmy D till Farsta där mina syskon+barn väntade. Vi hade en kul dag ihop. Kom hem runt 18 och med två timmars sömn i kroppen slocknade jag under pausen i Elfsborg-Valencia. Vaknade nu så anser mig  nog ha fått tillräckligt med timmar inatt.

Elfsborg ja. Två saker. Dom trillade på ganska fint mot ett semiinspirerat orange lag,under den halvlek jag såg.  Var kanske i ett berusat tillstånd eller så men det var kul att titta på. Det var den ena saken. Den andra saken är att jag avskyr Fredrik Björck. Man behöver inte vara gnagare för att göra det. Han är äcklig. Äcklig och skitdålig. Det har jag alltid tyckt.


Imorrn smäller det! Inga döttrar i Sverige går säkra när min och Kalles roadtrip inleds. Planen är än så länge Sthlm - Örebro - Borås - Sthlm,men jag ska försöka jobba in Hbg(Hbg-DIF på måndag) och/eller Linköping(Ena Piskic!). Hur det än blir med detaljerna kommer det bli kul. Bilen ska bli späckad av bra musik och öl. Det är det primära. Det kommer bli Ben & Gunnar upphottat gånger tio. En modern version av Ben & Gunnar ska det bli.

I Örebro väntar Ludde med en busslast villiga förstaårare. I Borås bor K:s kompis plus hans charterragg. I en enda salig röra. 

GG. /Trollet 

Handpenning.....galet...


image30


Nu måste ju till och med jag ha bra chans på en flickvän?

Bara


Det var tänkt att jag skulle tvätta igår. Tvätta och ta det lugnt. Det kändes inte ens jobbigt. Ändå blev det utgång och nu sitter jag här,i Tanto,och är b a k i s. Jag var på Underbara Bar,F12 samt avslutningsvis Spy Bar kl 4.30 där jag plankade in! Saxade mig över avspärrningen och vips så hade jag förlängt kvällen med en halvtimme.


På F12 var jag och K från Manchester. Det fungerade bra tills vi sprang in i en tjej från Manchester.

Det galnaste var dock att vi kom in tack vare denna grej. Killarna framför oss i kön blir nekade inträde då dom inte står på listan, så Kalle visar sig från sin mest genialiska sida och tar tag i situationen. Han förklarar fort för mig att han är min engelska vän på besök. Innan vakten hunnit få en negativ uppfattning av oss frågar K "Whats the entrance?". Mer krävs inte. Vakten är såld. "Your supposed to be on the guest list but....welcome"

Så nu vet ni vad ni ska göra nästa gång ni anar att ni inte kommer komma in någonstans. Ring in Kalle och be han spela Manchestersnubbe!


Idag blir det PL för hela pengen. Nu ska jag väcka Ludde och Mats.


Fredrik Lindström


Kvinnan
i begynnelsen
av historien
blyg och skygg,
fulländad
- en guds avbild.

In kommer mannen
från vänster
och vill genast
ta henne på fittan.

Gurka


I söndags runt 20 släpade jag med mig datan och gick över till anders. 24 timmar senare gick jag därifrån utan att ha sovit något. Vi spelade gurka,ett kortspel,i typ 15 timmar i sträck. Ofantligt kul att vara övertrött. Går inte att misslyckas med ett enda skämt. Dessutom fick man tillbaka dygnet. Somnade runt 21 igår och sov till 11 idag. Ska inte säga att jag e utvilad och fräsch men det känns bättre än vanligt.

Just nu har jag ingenting att göra så det blir nog fortsatt pokerspelande.


dagens lunch; schnitzel med potatis och brunsås. 4 nötter av 5 möjliga.

Ringen


Det blev inget städ hos mig. Istället blev det kvar på söder,en klackring för 1000 kr(kan komma upp en bild framöver) och lite öl inför kvällen. Jag lider av sömnbrist och vill absolut inte vara bakis imorrn. Bra då att det är kvartersfest i Götgatsbacken! Kommer bli torrt.

Kanna på.

Dust


Lunchade med syrran+barn+Ludde idag. Noel är störtskön men som alla vet,gör inte bebisar så mycket. Ska bli kul när han kan prata med morbror gudfar. Kanske ta en whiskey och prata tjejproblem så småningom.

Har precis hjälpt L städa lägenheten vid Tanto. I utbyte drar vi strax hem till mig och fortsätter städknäppen. Ska även försöka hinna köpa en klackring. Söp bort min gamla och har kommit på att jag sakar den. Perfekt distraktion också i vissa lägen,att sitta och hålla på med den.

Och imorgon är det träff hos morsan som fyller år. Ska ge henne en eller fler av Ally McBealboxarna. Och sen köpa nya egna igen. Så här ett par veckor efter köpet måste jag ge mig själv upprättelse. Serien är bra! Myspys och rolig. Något att fly till när man mår risigt. Vilket jag ämnar göra i höst.


Drömde inatt att jag hade leukemi. Läkarna tyckte jag var tjatig som undrade vilka odds jag hade att klara mig.


Till sist,världens skönaste rollgestaltning; Emilio Estevez som Billy The Kid i Young Guns. Älskar dom filmerna.

Tjoflöjt.

Skärgården

I helgen var vårt herrsällskap ute och åkte båt. Chauffören syns här nedanför,Emils pappa. Det var sjukt mysigt. Vi ankrade och badade för att sen fullkomligt flyga tillbaka och lägga oss i Gamla Stan. Där badade vi lite till och åt sen rostbiff och potatissallad.

Sedan dess har jag varit på Råsunda och upplevt ännu en derbyvinst. I övrigt händer det ingenting. Beställde bl.a en trippeldvd med Elvis från 68. Det är det största som hänt idag.

image25

image26

WP


Det är hög tid att hylla en bra pokerspelare. Jag gör det endast för att det ikväll genererade $5000 till mig.
Anders "loose" Wijk gled över framåt kvällen. Över en pizza nämnde han att det går en skön turnering kl 22. Jag beslutar mig för att spela. En bit in i turneringen har vi jämnstora stackar och sluter då en deal som säger att om nån av oss når finalbordet(9pers) så ska den andra ha 30% av vinsten. Efter ett par timmar åker jag precis i pengarna och får tillbaka $275 på $100 satsade. WIjken dock tågar vidare.....Till sist e det finalbord och han e trygg fyra på bordet. Ett par utdragningar åt båda håll senare och det är över. Famwijk står som tvåa(borde ha vunnit) och det ger honom $10k och mig $5k.

Helt underbart att ligga i sängen och msna och tjäna pengar på det.....

Det här var ett sjukt oväntat tillskott i kassan. Nu ser jag med tillförsikt fram emot läkarbesöket imorrn bitti.

Olof


Just  när jag skrev mådde jag iofs inte bra,men jag hoppas ändå inte kommentaren "cheer up m8" är talande för hur senaste inlägget togs emot. Så illa var det inte. Ville mest få ner en i mitt tycke bra liknelse.

Idag kajakade jag igen. Vid Djurgårn. Sånt gör man väl inte om man är deppad deppad?
Imorrn e det fotboll. Kan bli serieledning.

På onsdag ska jag om allt klaffar befinna mig på Josefinas. På Djurgårn. Med en dejt. Under palmer.
Tajmar jag bara in skägglängden så ska hon få svårt att stå emot.


Vienna

Att träffa en flickvän känns i nuläget som att få en lång grej i tetris när läget ser riktigt prekärt ut. Som rensar bort all skit i ett ögonblicks verk.


God Morgon


Så var Ludde invigd i Strandsällskapet. Nyknullad och allt. En riktigt bra natt/morgon för vår franske vän. Jag ska inte heller klaga. Inte spytt på två dygn! Trots det blir det möte med husläkaren så fort han är åter efter semester. Jag vill veta om jag har magkatarr,cancer eller bara felaktiga vanor.

Nu ligger jag i Gerd Riddez säng och ska sova in eftermiddagen. Sen e det utgång igen. Igår Fredsgatan,idag...?
Först lite morgonkvistpoker. Vore tillfredsställande att bums vinna ihop dom senaste dygnens utgifter.


G..........................................G