Jey!


Hej Robin,
Här kommer dina resultat på listening  och speaking
Listening: Betyg MVG 
18/19 95%
Speaking: Betyg VG+
Bra sammanfattning. Du har ett gott ord och frasförråd och talar
grammatiskt relativt korrekt. Du skulle kunna jobba lite med tempo. Ditt
tal blir lite sämre när du skall tala oförberett.
Mvh Susanna

Vit


Jag strör löften omkring mig just nu,och här kommer nästa; Jag ska inte dricka alkohol på ett bra tag.
Det finns så många skäl till det.
Jag hoppas Maj blir en vit och bra månad. Ska spela poker och plugga och inte göra någonting alls utöver det.

Dekadens


Röka inomhus och slaska på omaha kl 06.19  är faktiskt allt annat än tråkigt.

WC


Det kostar på att vara sina känslor ärlig. Att alltid försöka säga hur man känner. Man lägger ner ett hästjobb utan att alltid få erkännande,men egentligen har man inget val. Man borde inte ha.

Jag kan dra hur många berättigade lögner som helst,men jag försöker alltid förklara hur jag känner.


Därför kan jag säga att jag är en ärlig person.


Bobby Jean


Jag älskar mitt sovrum. Mitt rum. Jag älskar åsynen av det när man kommer hem sent småfull,trött som nu. Lampans ljus och täckets mjukhet och svalhet är helt underbart.
Men det är inte därför jag skriver. Jag skriver för att jag hoppas det här ska bli en vändpunkt i mitt liv. Jag skulle kunna trassla in mig i obegripliga wannabefilosofiska resonemang,men egentligen räcker en enda mening.
Nästa tjej jag har sex med ska vara min flickvän.

Jag är så less på den här skiten. Inte ens jag själv,som ändå är rätt delaktig i händelseförloppet,förstår varför jag gör som jag gör.

Jag mår illa.
Det här är inte den person en 12-årig Robban hade velat vara. Jag har tänkt så här förut men fuck it...från och med nu ska jag sätta värde på mig själv. Och jag ska träffa en bra tjej. Går inte det ska jag träffa en bra tjejkompis,och går inte det så ska jag vara ensam.

Jag mår illa.
Jag är ju en mjukis egentligen. Ingen som horar runt såhär. Varför kan ingen bra tjej gilla mig? Så hade jag sluppit det här.
Jag vill vara snäll,jag vill ha ryggrad,jag vill ha integritet,jag vill vara rolig,jag vill vara smart,jag vill vara sympatisk,jag vill vara lätt att gilla,jag vill gilla mig själv.


Nej. Det är dags att sätta hårt mot hårt i kampen mot tanken "Varför inte?"
Hur gör man för att gilla sig själv på riktigt på riktigt på riktigt?? Kan ingen lära mig det.


Älskade säng var det ja. Den har jag alltid. Godnatt allihopa.

Skyll på stjärnorna


Ibland kommer man över böcker som är omöjliga att sluta läsa. Inatt läste jag från den första sidan till den sista,i Jonas Gardells Jenny. Ruggelusiskt bra och hemsk var den. Dom av er som läser borde fixa den.


Det blir kanske väl mycket skolprat för tillfället,men eftersom det är det enda vettiga jag gör,får det vara så.
Idag hade vi muntligt engelskaprov som jag inbillar mig att jag ska ha mvg för. Kanske färgas jag av det faktum att jag satt i en grupp bestående av tre stycken som är allt annat än bra på engelska.
En chilenare bl.a,som skulle prata om filmen Blood Diamond. Jag ansträngde mig till en början för att försöka förstå vad han sa,men när han sa "dajmon" och "hjelp" för sjuttonde gången,fick jag istället börja samla kraft för att inte brista ut i skratt. Fick faktiskt gömma munnen i tröjan ett par gånger.

Det roligaste av allt med skolan är nog ändå till syvende och sist  det jag alltid återkommer till. Tjejer.
I engelskan har jag nu två stycken som jag kommer sjukt bra överens med. Om jag är allvarlig med att försöka se tjejer som vem som helst,så är detta ett drömläge. Ser typ redan fram emot nästa lektion.


Dom senaste två dagarna har jag vid två tillfällen klivit på fel tunnelbana. Det är anmärkningsvärt och händer det snart igen kommer jag börja bli orolig.
Känner sig smådum när man går av och går rakt över perrongen för att vänta in ett tåg åt det rätta hållet...



Ledig tills på måndag. Imorgon bli det,precis som idag,fotboll och öl. Har investerat en hel del nu i att Chelsea ska slå ut liverpool. Finns det någon kosmisk tankekraft överhuvudtaget så ska jag göra vad jag kan imorgon.


Nu gör jag bokslut för idag. Har varit en rakt igenom bra sådan. Förutom att aik tog en högst överjälvigt orättvis seger,men jag är trots allt bara djurgårdare och inte bajare så jag ska inte whina mer om det.


Reklam funkar?


Jag tog steget in i 2000-talet idag och köpte,som kille,ett stycke ansiktskräm och en fin duschkräm.
Får se hur det faller ut, men hur det än blir med hyn så borde man kunna känna sig lite fräschare, innan man kliver ut genom dörren på dagarna.

Så ser dom ut

image16

Det går aldrig att bli dum igen,hur mycket man än försöker min vän


Idag på lektionen kom vi in på ett sidospår om vad som e lättast....att räkna upp sina bra sidor eller att räkna upp sina bra.
Jag tycker det är självklart,och trodde att även den allmäna åsikten i Sverige var att man har så mycket närmre till att säga sina brister.
Så jag säger det. Och möts av ett gäng fågelholkar som tittar konstigt på mig.
Dom förstod inte alls vad jag menade. Jäkligt märklig upplevelse var det.




Förra helgen var jag på Dubliners vid Norrmalmstorg, och då blev det taxisällskap på kvällen.
Vi sov i stort sett bara ihop. Nu i fredags hamnade jag på samma ställe igen. Och då jobbar samma tjej i inträdet,vilket jag alldeles glömt. Helgen innan var hon inte i tjänst(Cheesy att gå ut på samma ställe man jobbar på?).

Iallafall så tar det några sekunder för båda att placera varandra. Ganska konstigt med tanke på att det bara var en vecka sen vi sågs,men så var det.
Jag och Ludde gör oss klara att ta fram pengar och betala,då hon pekar på mig och säger att jag kan gå in gratis..
Jag är svag för såna här händelser. Balsam för egot.


Det var inte lika tillfredsställande när hon senare på kvällen vänligt men otroligt bestämt tackade nej till en sängfösare,men man kan inte lyckas varje gång.



Min lägenhet ska bli bostadsrätt. Nu gäller det att hålla sig på god fot med pappa tills lånet är säkrat.


Avslutningsvis,en pokerhand som med lite oflyt kunde ha knäckt mig totalt idag;


Blinds 15/30. 9 pers. 1500 i stacken Jag höjer till 100 med AK utg. Får en syn. Flopp K73. Jag betar 275. Han syn. Turn 2. Regnbåge. Här steker jag några sekunder och checkar sen. Ett spel jag gillar och gör vid läge. Han går rakt i fällan och ställer in sina sista 900 och jag synar givetvis. Han visar 56 och har 9% att hitta fyran.....River? 4.

Ville spotta rakt ut men sånt här händer trots allt inte helt sällan så det var bara att borsta av sig skiten. Trist ändå när man får handen precis dit man vill bara för att sen bli utdragen.
Att han ens spelar 56off och sen fiskar på floppen är saker man vänjer sig vid på bp...


Imorgon är vi grönvita! Hejja Bajen!


JJJJ?


Svenska idag. Fick tillbaka lite grejer.....Filmrecensionen satte jag som en smäck tydligen. Mycket Väl Godkänt.
Även provet gick bra. VG. Ska dock bråka lite om hennes tolkningar på nästa lektion...Tror inte det kan bli ett mvg av det men rätt ska ändå vara rätt.


Var idag på en butik för att reklamera mina hummelskor som gått sönder i hälen efter rekordkort tid.
Det slutade med att han tog in dom för lagning och kvar stod jag i ett par jag inte alls trivs med.
Tanken på att känna mig ful i tre dagar slutade med att jag köpte ett par nya puppor....Som jag e väldigt osäker på. Dom är på gränsen. Ska se om jag kan hitta en bild sen och klistra in här...
Poängen är att jag har en snuskigt dålig uppfattning av pengar just nu.


Jan Tauer - Beckenbauer


Var ute i fredags. Förhoppningsvis var det sista gången på ett tag. Jag kan inte hantera alkohol.
Igår var det fotboll och underbara uppblåsba....underbara Djurgårn vann igen. Jag hedrade dom med att köpa en DIF-musmatta i souvenirtältet i paus. Känns lite nervöst att göra förändringar i närheten av pokern men det här är trots allt en sak som inte borde gå ut över mitt spel.

Don Corleone


Blev ingen bio. När brorsan ringde imorse ville jag mest av allt dö av trötthet. Som tur var kände inte han heller för en film så jag slapp vara krånglig.
Istället hälsade vi på syrran och tog en lunch ihop.
 Efter det,jag och bror ut till ICA Maxi. Jag köpte en ny kaffebrygg. Hur snygg som helst var den. Ett nytt älsklingsobjekt här hemma.

 Sen hämtade vi världens bästa 2-åring på dagis. Var tillsammans hela dagen, och älskar att vara "Buppan" eller "Poppan" för henne.

När hon somnat var det dags för tv-spel mot hennes pappa. Han slaktade mig på pro evolution(fotboll) och jag gillar inte att jag e så dålig som jag faktiskt är.
Tror inte det hade något med saken att göra,men vi rundade av kvällen med ett litet tjafs om huruvida han skulle köra mig hela vägen hem eller bara till pendeln.
Båda var trötta och vi försonades sen på telefon.


Imorgon har jag engelska och fan ta alla om inte F är där. Senast hade hon mage att inte vara närvarande vilket gjorde hela lektionen mer eller mindre onödig.

På kvällen sen kommer LUDDE, och eventuellt tillsammans med Massini Lundini blir det kanske något kul.
 Lördag = DIF-Helsingborg. Bli full ihop med S och sen vara trött hela kvällen. Ser fram emot det.


Nu ska jag göra ett försök att somna rekordtidigt. Hejja mig. Och förresten,.Idag har jag inte spelar poker. Ännu mera hejja.

Kiddo


Ännu ett i raden av nattliga 7-11besök har precis klarats av,och deras big toast,ost&kalkon,blir bara godare och godare.
Kl e nu 04.30 och vid 10.00 ringer alarmet. Hur ska det gå? Bio med brorsan, och sen hem till dom och vara med mitt gudbarn. Det kan bli det som gör att jag trots allt tar mig upp när klockan ringer.


Här tänkte jag göra en fin övergång och utse tidernas häftigaste filmscen. I slutet av Kill BIll 2,när Uma ligger med sin dotter i sängen och kollar på tv. Det är något med ljuset och stämningen där som är så jävla grym.
Det är nästan så man själv skulle kunna tänka sig att skaffa barn någon gång.



tillägg; Boktips! Hitills har EN person,varit artig och lyssnat på min vädjan. Jag vet att ni andra inte läser men ni kan låtsas. Dra till med en titel ni råkat höra någon gång.

If I was a rich girl...nananananana


+ $576 till och kan jag skrapa ihop lite till ikväll får vi se mitt namn på listan....Listan över dom 10 som vunnit mest senaste dygnet. Har halkat in där en enda gång tidigare och det var en liten boost faktiskt.

Nu ska jag till skolan och träffa min stränga lärare,som har en kroppsform som Barbamamma. Som ett päron typ.

Stans största arsle har hon.


Anders Wijk


Jag döper inte en blogg efter en kompis om jag inte är på riktigt riktigt bra humör.
För ett par timmar sen skrev Anders "seven?" på msn.....Jag var trött och lite less på poker,men jag var hungrig så jag sa ja.
Möttes av en Wijk på sprudlande humör. Pengarna fortsätter rulla in.....Jag tog det på det enda rätta sättet. Jag blev inspirerad. Så hemma igen bänkade jag mig för mer lir. Tvärtemot vad jag tänkt från början.
 Det blev bra. Vann $773.



Mer Anders....I lördags på Dubliners skrålar han "Hundra dollar,vem som fixar ragg först?!"......Då jag knappast såg honom som någon som vet hur man raggar sa jag ja och räknade kallt med en 0-0match.
En minut senare går han iväg med en tjej....
Jag är överygad om att det e riggat och att jag precis blivit hustlad.
Men det visar sig faktiskt att det inte var så.
 Därför fick jag idag glatt föra över dessa $100 till hans pengabinge.


fotnot; För dom som eventuellt känner A.W och slås av tanken att han ju har flickvän så ska jag lugna er....Det var en kul grej. Thats it. En minuts dans,och sen en stunds prat. Han är nog den mest trogna killen jag känner. Egentligen borde man inte ens behöva gradera en sån egenskap....."Mest trogna".....Men så är det iallafall.


Nu är klockan 05.19 och det är nattinuffs i en renbäddad säng. WP.

Notiser


Finns det något skönare än att sova med öppet fönster när det är lagom svalt ute?

Idag hoppas jag mina kläder och starspengar kommer.

Igår ansökte jag till Matte A,komvux. En femveckorskurs.Start 28 maj.

Aik spelade skit idag,vilket är bra. Det dåliga var att dom vann.

På torsdag ska jag på bio för första gången på 8 år.

Jag behöver boktips!! Skriv bland kommentarer!

Jag är inte övertygad än, men Hälsingland och Evighet är två bra låtar med Tomas Andersson Wij.

Nästa lördag har jag en dejt med en cool tjej från msn.

Nu ska jag byta in massa Djurgårdsspelare i mina drömelvor.

Glenn Hysén


Jag är för svart/vit ibland. Oftast när det gäller sport och tjejer. Skulle kanske behöva nyansera mig vissa gånger när jag tycker något.
Men det verkar tråkigare.

DIF - HBK


Stadionpremiär om 3,5 h och det känns mest jobbigt att ta sig dit.
Jag hoppas såklart på ett mirakel,att dom på 10 dagar hunnit bli ett helt annat lag,men det känns inte som att det kommer hända.
Hoppar över svenskalektionen för att vara på plats,och det känns redan nu som ett felval.

Lördagen blev okej. Gick ensam på 25-årsfesten utan att känna någon utöver födelsedagsbarnet.
Kände mig långt ifrån bekväm och kan inte säga att jag hade säraskilt kul,men jag hoppas det var en nyttig erfarenhet.
Runt 23-24 tog jag en taxi in till Norrmlamstorg och mötte A med vänner.
Slutade på Dubliners och sen en "efterfest",med D och två damer.
Min inneboende kunde varit mer belåten med mitt uppträdande,när jag mitt i natten bankar på hennes dörr tills hon vaknar. För att sen tvinga till mig hennes sprit.
Känner att jag kunde ha skött den situationen bättre.

Söndagen skäms jag över. Planen var att jag och hela familjen skulle fira min underbara lilla brorsdotter.
Jag sov. Jag sov i mer än ett dygn i sträck i stort sett. Vaknade nu imorse,måndag kl 9.
Omoget är ordet vi alla letar efter.
Vet inte hur jag ska reparera det här men på något sätt får det gå.


Idag har jag varit i Vasaparken med mr Wijk. Mår bra av att umgås med någon som om möjligt är ännu tröttare och segare än mig. Härliga Anders!


Nu ska jag försöka lägga upp kvällen på bästa sätt.

Lite bekräftelse


"Nu är alla proven från igår rättade och så här ser dina resultat ut:
54 av 58 poäng, dvs 93% rätta svar och detta är ett MVG
(40% G 70% VG 90% MVG)"


Sa ju att jag nålade provet!!

Cinderman


Igår tvättade jag, och vann 14 000 kr. Är svag för såna dagar.
Firades med en frukost imorse på Strand Hotel,tillsammans med tre stycken andra.....ja syltryggar. Det är ett passande ord faktiskt.

Vinshopping

350 kr



Plussade  $500 på Stars och mitt vintoncherade huvud ville köpa dessa plagg. Och så blev det. 4902 kr kostade kalaset.

Die Hard


Den nyktra delen av mig says;


Bayern Munchen - Milan 2
Liverpool - PSV 1
Vancouver - Dallas 2


100 kr...odds 12,0.

Kommer vakna till rubriken "Sedins show gav Vancouver segern". Men men.



Som jag sa i ett tidigare inlägg så är jag alkoholist. 3 öl under fotbollen med A och 3 st. andra. Vin nu. 

Fick idag tillbaka ett par grejer från läraren i svenskan.
På novellen fick jag VG.
På referaten fick jag G. "Texten var VG men du glömde källanvisning."

Jag kommer iaf få VG till slut. Skrattar bäst som skrattar sist.


Den fulla delen av mig says;


Jag hatar tjejer. Till en början,så länge det är luftslott är jag helsåld.
Sen e det kört. Jag blir missförstådd gång på gång och det verkar inte finnas några gränser för hur dumma ni kan vara.
"Jag letar efter en vildare personlighet"........"Tränat på ödmjukheten ser jag?".....

MEN BESTÄM DIG DÅ.


Jija. Nu e vi nere på två. Två praktexemplar till luftslott men ändå två.
Den ena tror jag är för barnslig. Hur gärna jag än vill se motsatsen. Jo..hon är för barnslig.
Den andra har jag inte träffat.


Kan det bli kallare?



Trygghet = Scenen i slutet av Die Hard 2(?)......John McCain(Bruce Willis) ligger sårad men okej,på en landningsbana. Terroristerna är  nära att lyckas fly i ett flygplan.
En linje av besnin sträcker sig från vår hjälte till flygplanet som är i färd att lyfta.
Jag har tänkt på det här länge men aldrig skrivit det,men när Bruce ligger och tänder eld på bensinen med orden "yippe kayeyh mother  fucker" och sen vet att linjen av eld kommer hinna ifatt planet innan det lyfter...Är inte det lite trygghet? Nu kan jag inte göra mer....det är lugnt.
Grymt.


Nu ska jag kissa.







ons - sön


Igår; Jag tror att jag mer eller mindre nålade engelskaprovet. Var klar först i klassen och under någon minut funderade jag på att sitta kvar och vara moraliskt stöd åt Frida. Beslöt mig till slut för att jag är trött på missriktade gärningar av den typen. Blir alltid bara fel.
Så det blev Champions League med A och S.
4 öl och en Chelseavinst satt fint.


Idag; Upp 12.30. Pizza till frukost. Skrev recensionen som ska in idag. Spelade sen poker. Nu ska jag strax iväg till svenskan. En klass som är stentrist i jämförelse med engelskan(Frida).
Ikväll blir det kanske återigen CL och öl. Funderar på att spela på Milan till 3.30.


Imorgon; Få tag på horungarna på skatteverket. Jag får bara ett automatiskt svar att jag inte kan deklarera då mina uppgifter ändrats sen jag fick blanketten. Vad jag ska göra? Inte ett ord om det. Och deras linje tutar upptaget.
Sen ska jag ut och leta 25-årspresent. En barndomskompis från landstället i Eskilstuna har fest på lördag.


Fredag; Påskträff hos våra eritreanska "kusiner". Skäms att jag fortfarande inte ringt och tackat för deras julklapp...Får se om jag vågar dyka upp.


Lördag; Fest.

Söndag; Mitt gudbarn fyller 2 år på onsdag och ska firas i förskott. Jag hoppas jag inte är för bakfull.




Norlings kakmonster


Norlings monster var inte så läskigt alls ju. Underbara Kalmar. En fröjd att se 26 000 fågelholkar.
Lite bråk på läktaren också...nu känner man igen sig igen.
Kan Djurgårn bara höja sig en 2-300% framöver så kan det bli en rolig säsong kanske.


Imorgon har jag ett engelskaprov och det känns som att det kommer gå bra. Gör det inte det så händer inget värre än att min självbild får sig en knäck.



Just ja. Jag och min inneboende pratade ikväll om att starta en stående spelkväll varje vecka.

Dom som kan komma,kommer.

Hon yrkade för poker. Jag lutar mer åt TP. Blir nog både och om det blir av.


Den som vill är välkommen med en intresseanmälan här.


Älskar är ett ord som jag typ aldrig använt i nyktert tillstånd,förutom i en och annan Djurgårdsramsa,men mina gudbarn dom älskar jag verkligen.
Det är färglöst att lyssna på så jag stannar där. Dom är världens underbaraste.


$700 plus idag förresten.


37,1


Ikväll var jag nere på Sabbatsbergs närsjukhus. Jag hyste inga tvivel om att jag hade minst halsfluss. Alternativt något sällsynt skit på tungan,som i två dagar har svidit och värkt något förjävligt.
140 kronor kostade det att få veta att jag på sin höjd har ett virus,som bara är att vänta ut.

Jävla skojare. Som om jag inte märkte att det enda dom kollade var just halsfluss,och när det visade sig vara negativt var det väl smidigast att friskförklara mig och skicka hem cepet.

Jag är i stora smärtor. Mindre övertänkt var beslutet att tröstäta efteråt på McDonalds. Pommes frites. Salt.
Nej jag är i gungning efter det här. Fick mersmak senast vid halsflussen och hade sett fram emot ännu en triumf. Nu är man inget annat än den vanliga hypokondrikern.

Det positiva är att jag imorgon inte blir förbjuden att pussa på mina gudbarn,under påskträffen.

Imorgon spelar aik och en vinst för kalmar där skulle göra det här till en ganska bra premiäromgång.

Vem är din pappa


Plus $700 och vi är tillbaka på rätt spår. Hata aik.

Djurgårn


En av dom mest livsgnistesänkande matcherna någonsin var det igår. INGENTING såg bra ut.
Även om varenda partikel i min kropp vill skita i den här säsongen nu,så går det ju inte. Man kommer stå där mot Halmstad lik förbannat. Och som det brukar heta. Det kan inte bli sämre.
Handduken dröjer ett par omgångar till åtminstone.

Tills vidare nöjer jag mig med att slippa idiotkommentarer från Siggi och Jan Tauer,om att det såg ganska bra ut.
Titta igenom matchen på dvd och svär sen på era liv att ni fortfarande tycker det. Nej precis.


Nåja. Livet går vidare,om än med lite vacklande steg framöver.

fotboll är livet


$500 back igår. SNÖ och 0-1 mot BP idag. Nu tänkte jag sova en stund och sen se livet från den ljusa sidan igen.

04.41


$369 på två berusade timmar. Med mersmak. Fy fan vad bra jag är på poker.

Baileys


Om man spelar A5 i tron att det e AA,och inte förrns såsen e inne märker att det är just A5 och inte AA,borde man sluta spela. Man har druckit för mycket. Denna gång hade jag tur och han la sig.

Mästarnas liga


Min onsdag i korthet. Vaknade kl 16 trots att jag somnade 23. Sov alltså i 17 timmar. Carpe diem!
Kl 16 hade jag ett val. Böla och förbanna världen,eller ta mig i pikén och göra det bästa. Jag gjorde det senare. Gick till skolan. Kollade på en ganska bra film. Hade sen en helkväll med Anders. Champions league,öl,mat,taxi,Carmen,öl,Göta källare,öl,mat,taxi.
En händelselös men trivsam kväll.


Nu är jag ledig tills på tisdag och det e nog det jag gillar bäst med att plugga(tio timmar i veckan); Min ledighet känns välförtjänt.


De flesta skulle gilla min tillvaro så som den ser ut just nu. Alltså ska jag inte gnälla sönder den genom att tänka på framtiden.




37 timmar kvar nu.

Grått blir blått


Kunde inte sova i natt och gjorde då en av grejerna jag brukar göra. Jag slog på en gammal Djurgårdsdvd. Denna gång en inte så gammal. 2005. Senaste guldet.
Förbluffande att man njuter lika mycket varje gång. Och så saknar jag trots allt Sören Larsen.


Idag är jag yr. Har haft en längre tid utan skiten,men det är bara att bita ihop. Lektion om 56 minuter och jag ska bege mig snart. Längtar till automatkaffet för 5 kr.


Fans


Plus $1500 idag,och gårdagens händelse här på hemmaplan känns klart överkomlig. No big deal när allt kommer omkring.
Men ratislav stana vad illa jag har mått idag,fysiskt sett. Det blir mer och mer tydligt att jag har alla förutsättningar att bli alkoholiserad.
Den dagen den sorgen.


Jag satte mig ner nu ikväll för att se över svenskaläxan. Tyvärr hittade jag inte en enda stödrad om vad fan läxan bestod av. Prata om att överskatta sin minnesförmåga.


Nu ska jag lägga mig och läsa Fans, av Fredrik Strage. Sjukt intressant kapitel om Agnetha Fältskog och hennes förhållande med en holländsk stalker. Osannolik berättelse.



5 dagar kvar till premiären....

Konsekvens


Vet inte om jag fortfarande är full,eller bara bakis. Med är jag hur som helst inte.

Ge mig en tvångströja


Jag tänkte på det. Att vara snart 23 och aldrig ha haft ett riktigt förhållande. Borde det gnaga mer på en än vad det gör? Borde man känna sig konstig? Är man rent av lite unik?

Hur kommer det sig att alla andra hittar någon då och då? Spelar ingen roll vad det är för stolpskott....nog fan hittar dom en partner ibland.
Att jag inte gick gymnasiet,och därmed missade en del grundläggande grejer i hur man umgås med tjejer,är jag medveten om. Kanske ännu inte medveten fullt ut,men jag har ändå tagit den aspekten i beaktande.
Jag tycker inte det räcker som förklaring. Jag har haft mina chanser att prova på förhållandevardagen.

Skulle det vara bra med lite träning....ska jag nöja mig med något 70-procentigt ett tag,eller finns det något värde i att hålla på sig. Att alltid kunna hävda att man är ren. Att kunna säga att man aldrig påstått sig älska någon.



Jag har inte riktigt bestämt mig för vilken typ jag är.
Är jag den obotlige romantikern som jag trodde dom första 16 åren i mitt liv.
Eller är jag en fruktansvärt dålig kopia av James Bond(det är inte ofta fruktansvärd är ett överord).

Jag säljer mig till höger och vänster,men jag vägrar fortfarande fastna med någon.
Jag är hund och oåtkomlig på samma gång.
Eller oåtkomlig......det kan man kanske bara göra anspråk på att vara när någon verkligen försökt nå en, utan att lyckas.




Jag hatar människor som försöker vara mer än vad dom är,låta svårare än vad dom är. Dom kanske inte alltid vet om det ens,och jag låter säkert själv pretentiös ibland,men då vill jag här och nu,så hårt jag kan,understryka att det inte är meningen.
Ofta väljer jag dummare uttryck,i både tal och skrift,bara för att inte verka fånig.

Säg det du tänker,så blir det bra. Man tänker sällan i oförstörda banor. Gissar jag.




Man kanske inte alltid ska säga precis vad man tänker förresten. För då hade jag inte sagt till min inneboende att jag ville sova med henne.



Varför sa jag det?





För att jag ville det. Mycket hellre än att sova ensam. Hur man än vrider och vänder på det,så hade jag mått bättre om hon sagt ja och vi sovit ihop,än om jag inte sagt något.
Då måste det väl ändå vara rätt att säga det? I slutändan.





Att mogna,betyder nog att bloggar som denna inte kommer till.
Jag vet inte vad som e rätt och fel men det känns som om det är så iaf.




Kan mycket väl bli så att jag raderar allt när jag sovit på saken.
Är alltid svårt att bedöma hur påverkad man är,mitt uppe i det.
Tyvärr överdriver man ofta precis dagen efter. Det bästa är att låta det vara några dagar och se hur det känns....
Så borde man kunna göra med det man har sagt till någon också.




Det är jävligt svårt att fånga dagen,och samtidigt undvika att bli en pajas tycker jag.



Beror det på att jag ser tjejer som det yttersta?
Tänk om jag kunde tänka likadant när det gäller upplevelser helt för mig själv.



Nu är klockan 6.47 och solen lyser upp hela huset mitt emot mitt.
Jag kunde ha lagt mig och somnat efter min ogenomtänkta fråga till henne.
Om jag med ogenomtänkt menar något jag tänkt på i 14 månader.
Istället tog jag till flaskan och inbillade mig att det är bättre än att halvkväva det.

Tycker fortfarande det är bättre att köra det hela vägen ut.....


Ska bli kul att se vad jag tycker om all den här texten,när jag vaknar sen.


Nu ska jag sova tungt.

Hund,looser,modig,patetisk,livsnjutare? Vad är jag?


Jag sitter och dricker stulen Baileys. Stulen från min inneboende. Jag blev full ikväll och efter typ 14 månader gjorde jag bort mig. Det får vara så. Är nog inget vi inte kan komma över. Jag har klarat mig igenom värre stormar.
Vann över henne på TP iaf....

Sen såg jag Bond. Den senaste. Det var en okej film. Med NOLL Bondkänsla.
Varför har alla hyllat den? Okunniga jävlar. Ni har inte tagit varenda sjukdag i barndomen som ett tillfälle att se gamla Bondfilmer. Ni förknippar Sean Connery med Entrapment. Ni förknippar Bond med specialeffekter.
Jag är skönt snurrig. Full men ändå inte eftersom jag stavar prickfritt.


Om man tar bort kåtheten hos oss killar/män. Vår drift.
Då hade vi haft ett sådant övertag så det inte hade varit roligt. Vår kåthet är guds sätt att balansera upp det hela så gott det går.


Förstår ni hur många tjejer som inte hade varit värda vatten?
Och jo okej,hur många som plötsligt fått ett annat värde? Kanske.

Kanske.


Ludde pratade idag om att dra till Cannes i sommar. Har man läst den här bloggen ett tag,vet man att jag säger att jag ska göra mer än vad jag till sist gör.
Men det här med Cannes. Jag kan känna värmen och vattnet bara jag tänker på det.
Jag inbillar mig t.om att allt det här med tjejer skulle kvitta när man väl var där nere. Att all lyx och hela grejen,skulle få det andra att blekna.
OM det blir så att jag  drar till Cannes och rivieran i sommar,kommer jag älska det ,det vet jag.


Påsk; Långfredagen; Dricka och skrika som aldrig förr på Råsunda. BP-Djurgårn.  Lördag(Påskafton?); Middag hos mamma. Söndag(påskdagen?); Bjuda mamma+man på middag på ett värdshus.


Nu ska jag ta ut en allsvensk drömelva....klistrar in den här så fort jag e klar.


Så. Här är dom.


Lag 1, Hans hundar;


Bahne, Magnus HBKMålvakt 01000000
Haginge, Patrik ÖSKBack 0350000
Sorín, Arthur KFFBack 0550000
Riddez, Joel ÖSKBack 0650000
Bjärsmyr, Mattias IFKGBack 01000000
Davids, Lance DIFMittfält 01250000
Arneng, Johan DIFMittfält 01000000
Sjölund, Daniel DIFMittfält 01000000
Svanbäck, Fredrik HeIFMittfält 0500000
Kusi-Asare, Jones DIFAnfall 01250000
Larsson, Henrik HeIFAnfall 02000000




Lag 2, BK Good Beat;


Bahne, Magnus HBKMålvakt 01000000
Sorín, Arthur KFFBack 0550000
Jönsson, Jon ELFBack 01500000
Malmqvist, Linus TFFBack 01000000
Tauer, Jan DIFBack 0500000
Makondele, René GIFMittfält 01500000
Ekdal, Albin BPMittfält 0250000
Davids, Lance DIFMittfält 01250000
Safari, Behrang MFFMittfält 0500000
Jonson, Mattias DIFAnfall 01500000
Kusi-Asare, Jones DIFAnfall 01250000