Lit de parade


Sitter och räknar på för och nackdelar med att göra ett chockavhopp från alla nyårsplaner,och istället dra till morsan. Jag mår inte bra. Måste måste måste måste måste måste måste måste måste måste måste måste måste måste måste sluta bränna så oerhört mycket pengar. Måste måste måste måste måste måste måste måste måste måste måste måste måste sluta dricka så ofta och så mycket. Måste måste måste måste måste måste måste måste måste måste måste måste måste måste mogna och hitta den ordentliga livsgnistan som gör att jag blir intresserad av att göra bra saker för mig själv.




Julbord


Var ikväll på årets första och sista julbord. Vi kortspelare har ju inga arbetsgivare som bjuder utan får ta saken i egna händer. Fyra missanpassade torskar klev in på Hirschenkeller och tog för sig. Efter nån timmes ätande åkte kortleken fram. Spelade Gurka och vi lär knappast ha satt någon klassigare prägel på aftonen hos övriga gäster.


Igår blev en blöt natt med Kalle. Nötrundan Dovas-Carmen-After tog slut runt kl 4 och vid det laget hade jag en sån där skön fylla när man lägger huvudet på kudde och det känns som att någon står och drar ditt huvud neråt från under sängen. Men kul var det. Rom&cola dominerade kvällen och på Carmen gick jag ner mig i en tjej och efter en stunds velande vågade jag mig fram. Hon var tyvärr på väg att gå dock....Ändå nöjd att jag utan problem gick fram och utan problem tog nobben utan att ta åt mig. Kände mig i form trots allt.


Snart kommer Mats Palats över och imorrn bitti är det frukost och bubbelkopp på Centralbadet som gäller. På kvällen blir det familjehäng med syskonbarnen.


Bless.

No man is an island?


Jag har blivit beroende av sällskap. I synnerhet om kvällen. Matsa tror det är ett sundhetstecken. Hoppas det. Lite jobbigt ändå att inte trivas lika bra ensam längre. Jag är ju bloody Ibiza!

Molngrabb


Ni tycker ofta att ni är underlig,ni förebrår er att ni går era egna vägar. Bort med sådana tankar! Se på elden,se på molnen,och så snart ni får föraningar eller hör inre röster: anförtro er då åt dem och fråga er inte först om detta skulle uppskattas av er lärare,er far eller någon gud! Om ni gör det,skadar ni bara er själv. Då blir ni ett fossil som den där mannen på trottoaren. Käre Sinclair,vår gud heter Abraxas,och han är gud och satan,han har både den ljusa och den mörka världen inom sig. Abraxas har inga invändningar mot en enda av era tankar,mot en enda av era drömmar. Glöm aldrig det! Men han överger er den dag ni blir korrekt och normal. Då överger han er och söker sig en annan gryta att koka sina tankar i.


Mina bokmärken


Vaknade i ottan och ligger nu och kollar lite på fan-tv. Klockan 15 sen ska min brorsdotter ha luciagrej på sitt dagis och om jag orkar ska jag ta mig dit.
Innan dess tänkte jag skriva ner hur listan över mina bookmarks på nätet ser ut. Så får vi se om det blir bra bloggande eller dåligt bloggande. Here we go,i bokstavsordning;


11433.net - Djurgårdssida som jag ganska sällan är inne på.
Aftonbladet Sportbladet
beautifuls.blogg.se - Stefans blogg
bestpoker.com
difhockey.se
djgutt.blogg.se - världens sämsta blogg
djurgårdshjältar.se
Elin-musik - För ett tag sen letade jag och Kalle c-kändisar att facebooka. Det slutade med att jag hamnade i bloggen som tillhör stjärnan i filmen Fjorton suger. Sen dess har jag lyckats ta klivet till facebook och msn men där kört fast lite.
Facebook
fiteeman.blogg.se - Emils blogg
Forum 1891 - mer DIF
Highvalley - Kalles blogg
Hotmail
Inwarehouseplasmatv - länk till den tv jag spanat ut
Jonna Noblin - En blogg som jag av nån anledning bookmarkat förut.
KS.blogg.se - Mannen som inte vet när det är dags att runda av ett skämt.
lava - min egen blogg
livescore.com - ovärderlig resultatservicesida
ljuslykta.blogg.se - plastsyters blogg
lindaslager - plastsysters kompis blogg
Manasses.blogg.se - gammal kortvarig arbetskollegas blogg
myp2p - här kan man streama nhlmatcher bl.a
netxtra.se - mat från prisextra hem till dörren
nhl.com - hockey
Rheborgs blogg - ja.....Johan Rheborgs blogg
Robert Lauls blogg - Sportbladetmurvel
roxana pizza - hemkörning
Schyfferts blogg - Henrik
Se-B - min internetbank
Standtheheat.blogg.se - Angies blogg
swehockey.se
svt text 300
tvmatchen.se
youtube pentagon snooker - sjukt roligt klipp



Så.

Vicks


Vaknade för en stund sedan,9.30,och känner mig pigg förutom att halsen är fuckad. Kalle ligger på min soffa och verkar ha ännu större bekymmer med slemmandet. Vi har haft två sjukdagar ihop då vi ätit mat,surfat och kollat på Band of Brothers. Det har varit kul.

Idag kommer jag antagligen beställa hem en 50 tums plasmatv. Kan inte hålla mig längre. Och wijkens prat om att 50 blir för stort kan han stoppa upp nånstans....Du är bara rädd att jag kommer ha större än du!

Sen vill jag ha en vinterjacka också. Trots att jag har en halvsjysst redan. Men den känns för ung. Jag vill ha en proper James Dean-grej. Har en dejt coming up framöver och den vill jag fan lyckas på så jag ska inte lämna några detaljer åt slumpen.


Nu ska jag snart väcka Kalle.

haha


http://beautifuls.blogg.se/1197072772_bubba.html

Glorydays


Herregud vad bra jag var på Lunar. Min dagbok. På lunarstorm. Ni som inte var med på den tiden(2 år sen jag skrev den sista märkte jag precis när jag gick in och kollade) borde regga ett konto och sen gå in på Bislet. Där har ni ett par dagar att slå ihjäl....


Om vi pratar nutid så håller jag hårt på det här med rutiner. Har inte sovit än och vet inte när jag tänkt göra så.


Ett sätt att komma ifrån det här vore att bo hos mamma och hennes man en månad. Och jobba på mannens jobb. En skola. Ringde idag och frågade honom lite och han lovade att kolla upp det.
Bara för nån månad. Få normala sovrutiner,normalt käk,träffa folk på dagarna,inget skit som drar på kvällarna. Går det att hitta ett trådlöst nät så e jag där.

Ge mig en puff åt något håll,annars kommer jag sitta 2011 och skriva exakt samma sak som nu.


Undrar om det finns fler folk som står exakt lika still som jag gör.


Ja ja. Det var grym luft ute idag/igår iaf. Jag har inte tappat sinnena helt. Kände mig yr på ett bra sätt när jag klev ur porten och kände en ganska mild luft komma emot mig.


Nu ska jag kolla på Gladiator tror jag.





på lördag e jag upptagen


"Hej bäste son=)

Dels vill jag säga att Lilly kan vara ett jättefint namn på rätt liten tjej=)

Dels undrar jag om Gudfadern kan tänka sig att göra ett besök hos oss på lördag? Ella och Noel skulle ju få komma och baka pepparkakor. Nu visar det sig att Emmie har match och Wille o Sanna verkar inte så pigga på att ensamma ta med sig Noel.

Mitt förslag: antingen att du OCH Tobbe åker med. Eller att bara du åker med och tar ansvar för Noel, under färden. Sedan kan du/ni välja om ni vill åka till Västerås, eller stanna hos oss? Emmie trodde inte att Tobbe ensam, ville gå med Sanna och Wille i Västerås? Förmodligen skulle alla bli glada, om du agerade färdtjänst åt din lille systerson=)
= Emmie får spela sin match, Tobbe får vila efter alla sina sjukdagar och Noel får tillbringa resan med dig och resten av dagen med sin älskade mormor=)

Du kan väl slå en signal i kväll? Du är (nästan) alltid upptagen då JAG ringer *ler* Kramis Mammi"


syre


TitelAntalá prisSumma
DVDExtras - Säsong 2 (2 disc)1236.00 kr236.00 kr
DVDBand of Brothers - Box (6 disc)1399.00 kr399.00 kr
AlbumWilliams Jerry - 16 Rockklassiker149.00 kr49.00 kr
DVDShade199.00 kr99.00 kr
  Summa:783.00 kr
 Nyttjade erbjudandenFrakt:29.00 kr
 Fraktfritt Rabatt:-29.00 kr
 Fraktfritt   
  TOTAL:783.00 kr

lets play twister lets play risk......I see you in heaven if you make the list


Såg The Holiday nu inatt. Den var så dålig att jag skämdes och blev arg. Var inte ens sugen på en sliskig romantisk film så antar att jag får skylla mig själv. Kollade inte ens klart. Stängde av med 20 kvar. Jack Black var patetisk och manuset var sällsynt fånigt. I vanliga fall brukar jag ju gå på den gamla vanliga kedjan av händelser men här gick det inte att köpa det.

Och sova verkar jag inte kunna göra heller. Googlade idag efter den där herrgården/skolan nånstans i Sala som jag hört om,utan framgång. Hade en kvarts rus där jag kände att jag måste bort från den här stan. Jag måste byta miljö för jag gör grejer jag mår dåligt av. Lägger sig som en tjock klump i mig alltihop. Verkar inte kunna lära mig av mina misstag utan gör dom om och om igen. Så....bryt upp bryt upp.


Sen kom K&M över för hockeykväll och som vanligt med sällskap så får det en att tänka på roligare grejer. Djurgårn torskade dock och det var en sån där match där jag känner mig fruktansvärt orättvist behandlad. Frölunda var så jävla pissdåliga och trots det vann dom på något sätt. Hatar såna matcher.


Nu ska jag försöka hitta nån sorts ro i kroppen så jag kan kolla på antingen American Gangsters eller,helst,Tillsammans är man mindre ensam,men då krävs det att jag hittar svensk text på nätet eller chansar och litar på att min franska sitter där den ska. Har jag tur är det iofs engelsk text och då hoppas jag bara filmen är lika bra som boken.