white trash


Äntligen börjar gymmet och solningen ge resultat.


image24

kajak baklänges


Ikväll kajakade jag,Emil och Ludde. Det var en rolig upplevelse.



image23


blubb blubb


Jag stannar i Sthlm i höst. Vet inte själv vad som avgjorde men nu ser jag iaf fram emot en mörk höst full av ångest här hemma. Jag måste ändra en massa vanor i mitt liv. Det går bra månader i sträck att leva såhär,sen kommer ett uppvaknande med jämna mellanrum. Om jag nu inte har någon kronisk sjukdom så innebär det att jag mår som jag mår pga all skit. Just nu e jag less på mig själv. Jag vet att det går över och det är egentligen lugnt. Men inget kul.

Ett riktigt nonsensinlägg det här men dom behövs dom med. Får se om det lossnar senare inatt istället.

Heartbreak hotel


Om jag resonerar 20% av hur jag resonerar just nu så kommer jag skaffa en Elvistatuering imorrn. Kan man bli större än honom?


Pärlor. Socker.


Tänk dig att kunna sjunga. På 60-talet. Be my baby....Rightous brothers.....Går inte ens att jämföra med 90 och 00-talets musik. Det gjordes så inihelvete mycket bättre musik förr.

K622


Okej. Det där är inte jag. Jag är omaha och Phil Collins kl 06.46. jag vill ha flickvän och om jag för en stund är allvarlig,och inte snöar in på L,så har jag långskottet. Hon vill fika och vi kommer ses. Jag vill bli kär. Det var så länge sen. Så länge sen,

Goddag yxskaft men alkohol får en verkligen att känna annorlunda saker. Satt precis och youtubade Whitney. Tyckte mig känna hela hennes liv och själ medans jag satt här. Hur friskt är det? Hur nykter är jag? Kalle snarkar och jag dricker rödvin.


Nu poppade en $335 turbo igång. Nöten när man e full. Anders Wijk har ingen klädstil. GN.

Kung Fredsgatan


Detta inlägg har fallit offer för censur och därmed raderats.

Fredsgatan


Jag har varit vaken drygt två timmar och ska nu iväg och dricka öl med K&K. Min fysik e risig,jag spydde nästan nyss,men mitt huvud e med på noterna. Nu ska jag ringa en taxi.

$$$$$$$


Poker e tröttsamt men jag presterade nyss en så fin rad. Spelade 5 sngs i ett svep. Kom etta,etta,etta,trea,trea.
Det e allt jag har spelat idag. Tänk om alla dagar kunde gå så smidigt.
Nu kan det bli säng och bok.


Dagens citat; "Man hittar inte en större West Ham-supporter än mig" - Tomas Wernersson


Jo det gör man Tomas.

Birkastan 07


Man vill ju bara äta upp mig.


image22


Efterbliven fotograf; Ludvig Riddez


Förtydligande


Märks att man inte har en fil.kand i svenska. Nedanför, angående resan, kan det se ut som att jag hoppas att ni,om ni insisterar på australien,drar utan mig. Så är det inte. Jag skulle bli djupt ledsen då jag ser det här som mitt barn. Eller iaf delvis mitt barn.

Tror trots allt Paris kan bli något utöver det vanliga. Luncha i Eiffeltornet.....Kyssa en vacker tjej på Champs Elysée(där var Kenneth övertalad),strosa på Louvren,kanske lyckas med en kupp och komma över Mona Lisa? Bli inbitna PSG:are....Ta en weekend i troppan när sommaren kommer. Gå på Formel 1 i Monaco.



Ser fram emot motargument i ks.blogg. Bring it on motherfucker.

Vonda


Kom i pengarna i sunday million inatt. Åkte som 487:a. Ett par timmar till och jag hade vunnit stora pengar. Kul att vara där och nosa iaf. Och det jag vann betalar dom grejer jag beställt hem. Det e skivor och det e böcker och det e Ally McBeal säsong 1,2 och 3. Det sistnämnda är ett klart tvivelaktigt köp som jag inte vet om jag står för än.

Örebro; Vi har nu erbjudits och accpterat en tvåa på studentgatan. Svensson, om du läser denna blogg så vet du nu att vi kommer bo i samma port i höst.
Går allt som det ska bor jag där i ungefär ett halvår och drar sen till Paris med boysen. Jag vet att ni vill till Australien men det är för långt så jag kommer helt enkelt spela dum och inrikta mig för fullt på Frankrike och sen hoppas att ni inte orkar ta diskussionen eller drar utan mig....


Har precis ätit gulaschsopa med baguette ihop med Ludde. 3 + av 5 får maträtten.


Även London är jag öppen för.

Gotland 07 del 1


Plats; Tantogatan
Personer; Robin,Ludvig

Plats; Gubbängen
Personer; Kenneth,Kalle,Emil

Plats; Gotland
Person; Johan

Mål; Gotland.



Efter veckor av velande hade jag till sist bestämt mig. Jag skulle med österut. Då det,förutom en blöt finlandskryssning,var längesen jag rörde på min lilla rumpa så hade jag mina tvivel över hur det skulle stå till med eventuella panikvibbar och andra sköna moln. Dagen innan avfärd försökte jag shoppa bort detta. Jag köpte badshorts,solskyddskräm,flip-flops och kände mig relativt bekväm och sugen på allt. Dagen D gick jag och Ludde runt och väntade på kvällen. Vi högg in i förtid på dom flak öl vi tänkt ha på resan,och började spela diverse kortspel,där förloraren skulle tvingas göra lite Pyjamasgrejer på färjan dit. Ludde torskade.

Runt 21 kom så taxin och vi hoppade in och for mot Gubbis där övriga tre alkoholister väntade. Kalle,en man jag inte kände speciellt väl,Kenneth,även han ett bekant ansikte men egentligen inte direkt nära. Och Emil som jag nog träffat mest,bl.a på nämnda kryssning. Var och en, och ihop, är dom sympatiska,roliga personer med liknande intressen som mig. 

Taxiresan bestod av öl och lite halvrisiga skämt,precis som sig bör. I utmärkt tid kom vi till Nynäs. Kalle och Kenneth visade direkt alkoholrutin och hoppade av i förväg för att panikpissa. Vi andra väntade kallt in containrarna där taxin släppte av oss..

 
Ombord görs det klart och tydligt för oss att det här inte är några tre timmars supande. Vakterna omhändertar vår dricka och jag känner ett styng av besvikelse. Ska det börja såhär?
Men vakterna känner inte Kalle Jansson och hans böjelser för gömda tetravinare. Rosé. Så nere i vår hytt(!) korkas det upp. Plastglas och billigt rosévin. Stil och klass. Ett signum som skulle bli en löpande röd tråd under hela resan...

Efter varsitt glas går vi upp för att se vad färjan erbjuder. Och då menar jag inte i matväg. Fyra singlar i gruppen är inte här för att ha roligt. Vi vill ragga. Vi strövar omkring bland sömndruckna familjer innan vi hittar ett bord med ett par tjejer och lite plats över. Bänkar oss och tar fram kortleken. Plump blir spelet. Vi får med oss en av tjejerna och i gengäld får dom en taggad Ludvig att tampas med. 

Jag målar av någon anledning upp Kenneth till en av landets bästa pokerspelare. Detta till trots är han inte i närheten....Vilket,i ärlighetens namn,ingen av oss var. Jag tvingade med mig en Hanna ut på däck för en cigarett men gjorde inga avtryck i blåsten. 
 Båtens höjdpunkt kom istället när det var tid för Spöket(Ludde,jag kommer till det namnets uppkomst senare) att sona för sin kortförlust mot mig tidigare.
Straffet bestod i att gå fram till ett lämpligt tjejgäng....Och kom ihåg att detta var en knökfull båt full med mestadels barnfamiljer.....Börja hyscha dom....här står vi övriga på säkert avstånd och kollar in dramat. Vi skäms trots att vi inte hör vad som sägs. Iaf så blir det tyst vid bordet....vår fransman avvaktar ett par sekunder....några till.....För att sedan högt skrika "Nu super viiiiiiii!".


Dom hade lite chockartat svarat att "vi är nog inte rätt målgrupp".


Efter ett par timmar angör vi Visby. Vi får våra pirror med sprit och rullar ut i den underbara luften som jag gissar är gemensam för städer vid hav. På väg mot Johan och villan,klunschar vi om vem som ska springa ikapp en samling tjejer. Det är trots allt torsdagnatt och vi tänker inte vänta in midsommarafton. Kenneth förlorar och medans han joggar längs kajen måste han ha insett hur absurd situationen är,men en klunsch är en klunsch och det går liksom inte att vägra. Tyvärr. Löpet slutar på ett komiskt sätt. Plötsligt befinner sig K bland Gotlands alla(och enda?) syrianer,som från ingenstans kommit utvällande från ett ställe. Det händer inget mer än att jag ser bra ut och får problem med pirran och får börja jaga burköl på kullerstensgatan.

10 minuter senare tar vi en paus på ett torg för att dricka en öl i lugn och ro. Staden är folktom men jäkligt mysig och jag känner redan här hur glad jag är att jag följde med. Två uttråkade poliser stannar dock och tycker att vi har för roligt. Folk har tydligen ringt och varslat om oljud på stan....Det stämmer omöjligt men vi kan inte göra så mycket och häller snällt ut ölen. Sthlms största polishatare Kalle Arklöv Jansson kan inte missa tillfället att visa att han inte tar dom på allvar men inget mer sker och vi knatar vidare uppåt.
 Ytterligare en kvart  senare händer osannolikt samma sak igen. Denna gång är det två nya polisansikten och vi börjar undra vad som händer. Onödiga centilitrar till spillo innan vi ens nått huset. 


Hemma väcker vi Johan som inte ser tjusningen i att han har semester och precis fått besök av 5 polare. Han somnar om. Vi dricker en stund innan jag viker mig först. Dagen efter är det midsommarafton och den skildras i del 2 när den kommer.








 

Nöten


Stefan har blivit pappa och Ludde har blivit aktiv på facebook. Det är en märklig värld vi lever i. Snart börjar väl aik vinna,eller mats lundin skaffar flickvän.

Jag har varit risig i halsen i två veckor ungefär och är väl inte helt återställd än men i stort sett. Och nu ska jag ta igen förlorade utgångar. Det började i onsdags redan. Fredsgatan 12 är nöten och jag fick hem en tjej som såg ut som Mischa Barton. Det är så ovanligt att det förtjänar att omnämnas här.

Tidigare på onsdagkvällen tog jag en öl ihop med Ludde och hans pappa. Jag är svag för umgänge över generationsgränser ibland och jag inbillar mig att det är ömsesidigt hos många föräldrar. Det slutade med att Daniel luftade en önskan om att ta en öl ihop med min pappa. Far-son + far-son. Inte mig emot. Mer sånt efterlyser jag.

Nästa vår kan det mycket väl bli så att denna blogg skrivs från sydligare breddgrader. Frankrike förslagsvis.
Jag och ett par syltryggar jobbar på en idé som i korthet går ut på att arbeta/plugga i Paris. Bo ihop i en fet central fyra. Festa,pokra,se bra ut,festa. Blir det av ska jag till och med köpa en digitalkamera och bli en sån som ser glad ut på massa vimmelbilder.

Imorgon blir det en heldag med öl och fotboll. På kvällen ska jag försöka få till en träff med långskottet. 


Nu bär det strax av till syskonen. Min laptop gör det möjligt att kombinera jobb med nöje. Och kanske en en blogg till därifrån. Det har varit tyst härifrån alltför länge och jag kan inte stilla sitta och se hur ks.blogg.se rycker ifrån mig.


 

Smarties


Jag behöver folk omkring mig. Den tanken har jag inte gillat på många år. Men just i denna sekund känns det uppenbart att mina många timmar ensam är en orsak till att jag inte alltid är...glad.
Jag förstår om en del av sitter och tänker något i stil med "tog det 10 år för honom att komma på det?".
Men ibland går det lite trögt när man envist hänger sig fast vid en tanke. Och jag vill bara för det här,inte helt släppa Lundellimagen,tvångstanken,önskan eller vad det nu är,att vara ensam ofta. Men det kanske är dags att iaf våga beakta tanken att det är bra med sällskap.

Ga Ga


Jag ska börja lyssna på radio på nätterna. P1 typ. Känns som ett perfekt komplement till sena pokertimmar. Behaglig musik och kanske en och annan klok diskussion.
Nu är klockan snart 7 och jag har egentligen inte sovit någonting. Det är söndag och jag funderar på vad man kan göra. Eller inhandla på nätet.


Det är så fruktansvärt jävla varmt. Tre nätter i rad har jag vaknat och funnit mig själv dyngsur. Lakanet och täcket också,så jag har fått lägga mig i soffan med en filt. Kanske skulle rota efter fläkten som jag tror ska finnas någonstans.


Drömmer konstigt gör jag också. Det är nog på det hela taget något som gnager,precis som det brukar vara. Jag längtar till den dagen då jag slutar göra saker jag mår dåligt över och istället blir en beundransvärd person. Med flickvän. Jag har ett långskott som jag hemskt gärna vill träffa igen.


Å andra sidan ska jag ju till Örebro och leva tonårsliv med Ludde snart.


Jag tror jag har tappat förmågan att grubbla och jag vet inte om det är en bra sak. Känner mig totalt tom på banbrytande funderingar,som på lunartiden.


Det där senaste var lite på skoj. Lite. 



Bash. Jag mår inte dåligt. Jag känner bara ingen direkt framtidsoptimism. Kan man plussa på en flickvän och en passion och sen frysa tiden?

HH


Har lyckats stå emot vackra ord om utgång två gånger på tre dagar nu. Det hade inte gått om jag inte varit megasömnig(i torsdags) och haft ont i halsen(idag). Nu ligger jag i sängen och är sådär underbart skönt trött. Djurgårn vann,och jag har upplösningen på en fantastisk bok att se fram emot ikväll. Låg hela natten igår och ville inte sluta läsa.


Det finns en risk att det kommer se ut så här fram till hösten. Bloggen alltså. Hav förtröstan.

2 become 1


Sitter och youtubar lite och en bit ner på listan i mitt huvud poppade spice girls gamla ballad upp.
Den är fortfarande bra,och det slog mig nu medans jag lyssnade,att jag nog hade mina första sextankar till denna låt. Eller sex och sex...ett gäng tjejer i klassen uppträdde till låten på en klassfest i sexan.
Har svårt att tänka mig att jag satt och blev kåt,för jag visste nog inte vad det innebar då,men det var en speciell känsla iaf vill jag minnas.

Det var det det. Om man skulle försöka sova snart.


Dagens lunch; Kantarellslungad tournedos med cognacsås. 4+.
Dagens äckel; Duvan som tvingade bort mig från uteserveringen.


ps; sprang nyss in i en Westlifeversion av Total eclipse of the heart. Folk får säga vad dom vill om Westlife men dom sjunger bra. Nästan Mimmi Sandénklass på framförandet.

Makondele


Igår var det fotboll och halvgalen stämning på Östra efteråt. Efter att den blivande fadern tackat för sig begav sig jag och min nya wingman K mot golden hits. Där var det stängt så det blev en taxi till Fredsgatan 12. Vi blev glatt tagna på sängen när vi anlände och såg att stället mer eller mindre var fullt. På en måndag.
 Det blev en bra kväll allt som allt.


Idag har jag diskat,tvättat och vunnit pengar. Allt e bra utom det fysiska som lämnar en del att önska.


Imorgon blir det middag och utgång för att fira en nybliven 22-åring.

Wild world


Jag hade en kul kväll på Trädgården. Kvart i tre.
 Är på min nya feta laptop. Den e allt och lite till.
 Snart fyller bror 30 och jag borde vara hyfsat utsövd. Det kommer jag inte vara och får alltså försöka gå på vlja och charm,


Jag lovar att bloggen snart kommer bli bättre. Så fort hösten kommit och allt planat ut. I Örebro.


Allt vore mer eller mindre skibra om det inte vore för min hypokondri. Jag känner på mig att jag har någon farlig sjukdom. Har jag inte det,ställt bortom allt rimligt tvivel,så skulle jag nästan vara en riktigt välmående kille.