Onsdag


Shakespeare sisters,cd; 50 kr
Kinalunch med familjen. Jag tog notan; 260 kr


(Skriver detta för att se om det får igång bloggen vars text inte vill synas för tillfället)

Morning has broken


Jag vet inte hur många morgnar jag har suttit vaken och tänkt "tänk om jag hade sovit och vaknat nu...vad skönt det vore". Istället,som just precis nu,har jag inte sovit en blund utan istället legat och tittat på en av favoritfilmerna,Rounders. Det är en film som borde kunna få vem som helst med lite halvtaskigt omdöme att bli en speltorsk. Självklart älskar jag den.

Den tog slut nyss och första impulsen var naturligt nog att släcka lampan och somna. Problemet med det är att jag isåfall effektivt ser till att missa utflykten med min syrra+barn till mammas jobb nu på förmiddagen. Och så stark är min längtan efter att träffa mitt knubbiga lilla systerbarn att jag alltså istället värmde blaskigt kaffe och reggade mig på lite pokerturneringar,för att hålla mig vaken.Så nu sitter jag här. Man får ganska stort svängrum när man inte har någon sysselsättning om dagarna. Som det är nu kan jag utan problem lägga upp dagen så att jag träffar familjen och sen ändå har 5-6 timmars ledig tid som jag kan sova på,innan det är dags för hockeymatchen, där man lite hårddraget kan säga att Djurgårns existens avgörs.


I förra inlägget valde jag Queens Love of my life till dagens låt. En låt jag inte hört tidigare men som var en höjdpunkt på den nyinköpta dvdkonserten. Bestämmer mig för att ladda ner den på datan och får bra träffar på sökningen. Glatt överraskande då Morpheus inte alltid levererar. Låten är iaf nere på någon minut och jag gör mig klar för att njuta. Ur högtalarna kommer då en förskräcklig röst som ingen i hela världen kan få till Freddie Mercurys. Och ganska fort hör jag att det dessutom är helt fel låt.
Samma sak inträffade när jag efter schlagern skulle ladda ner Magnus Carlssons Live forever. Nu undrar jag hur det kommer sig att det finns inte bara en felaktig låt utan hundratals med rätt artistnamn och rätt låtnamn men helt fel innehåll? Det är pissigt för nu vet jag inte hur jag ska komma över rätt låtar. Om någon råkar sitta inne på en av eller båda dessa låtar får ni gärna meddela det på msn.





 


2-1


Ända sedan jag blev gammal nog att dricka öl och inte snodda häxblandningar av föräldrarna,har jag ansett mig ha ett bra ölsinne. Nu är det dags att revidera det. Det som stämmer är att jag ganska sällan blir för full,men när jag väl blir det är jag odräglig. Patetisk och dryg blir jag.
Igår var det hockey och som vanligt på slutet så blev det alldeles för mkt alkohol ihop med pappa Stefan.
Denna gång slutade det i att jag prompt skulle ta Stefan och dra till Malmö!
Efter lite övertalning gav den blivande pappan med sig och vi drog till Centralen.
På Centralen blev jag kissnödig. Ställde mig i en folktom korridor och öste på....Ungefär 15 sekunder senare kom två vakter och undrade om jag brukar kissa på golvet hemma. Jag försöker neka men ganska fort blir jag överbevisad(jävla kamerasamhälle) och får glatt finna mig att torka upp mitt kiss.
Hur jag undslapp böter alternativt stryk är helt oförklarligt. Jag stod och var töntdryg och hade inte vakterna varit sällsynt mesiga hade jag fått tillbringa natten i något skönt rum utan möbler i..

Nåväl. Jag är ganska glad att det inte gick några tåg söderut, för så som jag mått idag hade jag inte velat befinna mig på malmö central.

Nu blir det till att hitta en teve som visar morgondagens match. Hade varit riktigt jäkla häftigt att se matchen live därnere i malmö men det här blir nog bäst för alla. Och blir det slutspel ser jag nog till att göra ett nytt försök på bortamatch.

På lördag e det schlager och jag ska försöka få hem Ludde från Örebro. Han verkar trivas lite för bra där och har t.om gått och träffat någon pajas vid namn Ruben. Ser jag inte till att stoppa det på ett tidigt stadium kanske den där jäveln försöker bli den nya Robban? Det får inte ske.
Och i andra chansen kommer jag brinna för Sanna Nielsen. Kanske kommer jag t..om ringa på henne.

Imorn om jag mår bättre blir det till att hälsa på mamma på hennes jobb,och sen även göra ett besök på bokrean.


Dagens låt; Queen - Love of my life

Dont overplay your hand


Tack vare Wijkens datakrasch är jag efter natten 10 000 kr rikare. Fick ta över hans pokerturnering och det gick som en dans. Hade kunnat bli betydligt mer pengar också(en och en halv mille till vinnaren....jag kom 63.a) men jag e mer än nöjd. Minst sagt. Lovade mig själv tidigt i turneringen att inte bli bitter när jag åkt, och jag lyckades faktiskt vara det trogen.


Nu ska jag ner och breakfasta på 7-11. Sen somna gott. Kl 15.15 är det soc.möte och 19.00 är det världens viktigaste hockeymatch i Globen. Jag kommer att vara glad,jag kommer att vara berusad,jag kommer att vara nervös,jag kommer att vara taggad. Det kommer bli galet på alla sätt och vis.


Vad e det jag hör kallar? Det är.......Japp. Det är min Pagojuice nerifrån kylen på seven!! Tjipp tjipp.

I väntan på Örebro


Min tillvaro liknar ingenting. Jag gör inte ett dyft om dagarna. Frågan är om det vore möjligt att göra mindre. Kanske om man drabbas av en sån där äckelfet depression och inte vill ta sig upp ur sängen.

Anyhooo...jag ser det som en lång väntan på att flytta till Örebro. Kommer säkert inte göra så hemskt mycket mer där om dagarna men man kan leva ett tag på omställningen iaf.


Tills dess vinner jag pengar på pokern och vältrar mig som alltid i skräpmat,skräpdricka och högkvalitativa dvds. Ibland böcker. Och nån enstaka dejt. Det vanliga rabblet kort och gott.


Inatt hade jag en hel massa bra grejer att blogga om.  Tunga ämnen som t.ex det faktum att jag igår åt middag hos pappa och hans dam. Efter middagen drack vi öl och drinkar och det hela slutade i en diskussion om bl.a hans sexdebut....Det var märkligt nog bara intressant att lyssna på och lite kul att vi delade både debutålder(16) och debutkvalitet(uselt).


Integritet!


Nu ska jag sova och göra mig klar för ännu en totalt blank och meningsfattig söndag!


Del Shannon


Lyssnar på Del Shannon och hans låtar får mig att vilja göra något galet,som att åka västerut till en...gammal tjej och säga att det var du trots allt.  Pojkvännen skulle förstå tror jag.

Diskmedel


Hon skrev! Fortsätter det bra ett tag till så får jag snart leta fram She loves you med Beatles. Det är min vara-småkär-låt som åker på vart tredje år sådär.

Tjuv och polis


Det här blir en kamp mot klockan. Sov i stort sett inget alls i natt men gör nu allt för att hålla mig vaken över fotbollen. Sen vill jag ha en god natts sömn mot torsdagen. En torsdag som är tänkt att innehålla IKEA med syrran och Globen med brorsan.

Nu återgår jag till att sätta mig och vänta ut Elin på msn. Jag vägrar vara den som skriver först idag.

Civil war


Gud är med mig idag. Djurgårn vann. Obetydligt säger en del. Fett stort säger jag. Men okej...det kan inte mäta sig med kvällen som ni kan läsa lite till om i bloggen nedanför denna. Jag älskar sånt här. Frågan e om jag skulle kunna vara utan det om jag slutade vara singel?
Nåväl. Idag tog jag ett mentalt beslut om att flytta till Örebro till hösten. Bo ihop med Ludde. Spela playstation och dricka öl varenda dag. Det kan bli hur bra som helst.
Klockan är 4 nu och jag lyssnar på Guns N Roses och vinner pengar. Jag är semikär,jag har haft en grym helg i form av min inneboendes  inflyttningsfest där jag var allmänt i form,jag ska på hockey med brorsan på torsdag,jag hade mitt systerbarn här i förrgår som är allt och lite till(både syrran och Noel). För att travestera en annan stor bloggare(
http://beautifuls.blogg.se/ ); Jag måste nypa mig i armen....nej okej nu är det ett par öl för mycket som pratar men jag är glad. Det är värt en hel del.


ps. Vet inte om han vill att jag gör reklam för hans nya blogg eller inte men.... http://wijk.blogg.se/ kan vara värt att lägga till i favoriter framöver. Man behöver inte ens gilla poker för att ha behållning av det tror jag!

Snön faller och vi med den..


Jag har precis haft min lättaste färd mellan Odenplan och St: Eriksplan någonsin. Jag trippade hemåt medan den nyfallna snön tecknade Vasastan vitt(Måste hålla igång romandrömmarna). Varför jag trippade? För att jag precis kysst världens snyggaste norrländska. Vad som till en början såg ut att bli en missbedömd träff ihop med hennes kompisar,slutade i en väldigt mysig puss utomhus i snöfallet. Jag ska inte säga att det var som i filmens värld men fan inte långt därifrån. Vi känner fortfarande inte varandra och jag tror som aldrig på att det är rätt,men oavsett vad så är det händelser som detta som får mig att gå runt.

Jag hoppas verkligen fortsättning följer.


Dagens låt; Abba - Angeleyes

Disney



Jag är besviken på mig själv över hur dålig bloggen är just nu. Dagen var tänkt att bli en vändpunkt men min och Bodens skridskodate uteblev då båda var trötta. Men vi har haft två klockrena telefonsamtal,våra första,så ingen fara på taket än. På det stora hela är det mesta ganska bra just nu men den där rätta viljan att skriva något som kan bli läsvärt finns inte. Förhoppningsvis räcker små rader som dessa för att hålla er kvar tills maestro är i slag igen. Och lite fler kommentarer skulle inte döda någon...Emil t.ex..var fan håller du hus? I Lund det vet jag,och jag förstår att du säkert har fullt upp men kom igen.  
 
Snart blir det sängen och Scrubs. Det e bättre än porr.

Underbara Djurgårn!


Haha!

Jey vad bra den/dom är!



http://youtube.com/watch?v=osFhC5HzTBM

Kingpin


Spelade bowling med en barndomskompis idag. En gratis lunch låg i potten och över fyra serier gav min inneboende klass utslag. Serien på 185 är jag extra nöjd med.
Efter det fortsatte jag måla på min badrumshylla,som visat sig bli ett evighetsprojekt pga min förmåga att skjuta upp saker.
Stärkt av detta gav jag mig i kast med en hög av räkningar och andra papper.
Hittade bl.a en påminnelseavgift som jag tror mig vara oskyldig till. Ringde såväl fortum som godel och pratade. Dom lovade att se över saken. 
Fick även iväg papperen till csn. Något som jag av någon anledning fått för mig redan ha gjort. 

Det jobbiga jag precis nämnt tog på sin höjd en timme. Ändå ser jag inget fel med att känna mig belönt av poker och slapp. Jag känner mig nöjd och duktig.


Imorgon är det 14:e februari och om jag känner mig i någorlunda bra form så blir det till att fråga fröken boden om hon har lust att ses. Och på torsdag är det hockey. Å hade jag haft några kompisar hade det blivit inflyttningsfest på lördag. Nu blir det nog bara en sådan för hushållets andra hälft.


tillägg; lördagen ihop med Ludde slutade i en av dom svettigaste utgångarna någonsin. Hans kort var det enda som användes under kvällen,och min del av slutnotan landade på 1500 kr. Det utan spel på black jack eller liknande.

Om igen


Dags igen! Dags för Ludde och öl. Och idag även Rosévin. Dessutom är det som alla vet andra delfinalen i schlagern...Det kan omöjligt bli sämre än förra veckan.
Min feber och mitt illamående består men nu är jag så trött på att inte göra något så jag tänker försöka supa bort symptomen.
Den senaste veckan har jag gått omkring och känt mig som Raskolnikov i Brott och straff.
Allt har skett i någon sorts feberdimma och dom få gånger jag lämnat hemmet har det blivit än tydligare.
Dagsljuset har gjort ont i ögonen,huvudet har snurrat och varit mer trögtänkt än vanligt vilket lett till en del hårresande felräkningar i seven-elevenkön. Mina pengar har inte alls räckt till det jag beställt,och jag har känt mig dum.
 
Det saknas insikter i den här bloggen har jag märkt. Det har blivit många "idag har jag-inlägg",och jag har ju tidigare sagt mig avsky sådana. Inte minst blir dom vattniga när personen som skriver dom inte gör någonting om dagarna! Vi får se. Kanske lossnar det när jag kommit igång med pluggandet.
Jag drömmer om att klicka med någon likasinnad(helst en tjej) som man kan gå till biblioteket och plugga med.
Det skulle jag trivas med.


På återrörande.

Förmodat kommande köp

Förmodat kommande köp


Jag försöker inte bli någon manlig Sofi Fahrman,vilket nog alla är tacksamma för,men erkänn att man blir glad när man ser den där pikén? För 660 kr är den min. Hutlösa priser på nätet men det blir av iaf.

77


Sådärja. Nu e jag tillbaka på vinnarspåret. Tog ut $700 igår och har nu $1900 kvar på pokern.
Dessutom är jag inte många vip-poäng från en Ipod. Ah den materiella lyckan..
Ikväll är det hockey på tv och jag brukar knappast hetsa upp mig över en match som dagens men nu är Linkan med vilket ändrar saker och ting.

Imorn ska jag med eller utan feber gå på familjeträff. Mamma är i stan och det e grymt kul men hon får ändå finna sig i att komma i skuggan av mina syskonbarn.
Som om inte allt detta vore nog så kommer även Ludde till storstan. Får se om vi lyckas klämma in en date.

Nu; kaffe,Cranberries och poker.


ps: tror inte jag skrivit det men jag hade inte klamydia tack så mycket.

Är den värd 665 kr?

Är den värd 665 kr?


Jag är svag för märket Dunderdon. Namnet.

Russin


Den 14:e februari får det vara slut på detta intetliv. Då ska jag tvinga med mig Boden på något bra alla hjärtans dag-ställe. För tillfället är jag ursäktad av något som bara måste vara feber. Okej att jag vanligtvis sover en hel del men som det är nu är det inte många timmar jag är vaken.
Och när jag är vaken så tiltar jag på pokern. Ska inte spela när jag inte är sugen. Går aldrig bra då.

Kommer inte ihåg när det började men det var långt innan febern i alla fall. Mina drömmar.
Jag drömmer så sjukt varje natt. Det är bussolyckor förorsakade av en kompis berusade pappa,det är självmordsförsök på tunnelbanor,det är Babben Larsson,det är tvångskittling ifrån en gammal mellanstadiekamrat.
Jag vaknar dyngsur varje...eftermiddag och då svett har vissa likheter med en annan kroppsvätska,får jag omedelbara flashbacks från barndomen som jag klarar mig utan.
Jag mår inte bra kan vi konstatera, men det vore kul att få dessa drömmar tydda av någon seriös person om det nu finns en sådan inom detta område.


Under alla dessa nätter har jag fått två behagliga partier.
I det ena vann Djurgården mot BP med 8-1 i premiären,och i det andra var jag återigen kär i en barndomskompis från landet.
Vaknade precis när jag skulle göra mitt slutliga move. Brukar vara så.


Nu slumpade winampen fram Cher - I found someone. Tar det som ett löfte om bra drömmar inatt.
På återhörande. 



Vad gör man på en söndagsmorgon



 Antalá prisSumma
DVDScrubs - Säsong 3 (4 disc)1299.00 kr 299.00 kr
DVDScrubs - Säsong 2 (4 disc)1299.00 kr 299.00 kr
DVD video album   Queen - Live At Wembley Stadium1219.00 kr 219.00 kr
DVDScrubs - Säsong 1 (4 disc)1199.00 kr 199.00 kr
DVD video album   Stone Roses - The Stone Roses1119.00 kr 119.00 kr
AlbumImperiet - Studio/live199.00 kr 99.00 kr
 AlbumCranberries - Bury The Hatchet - Compl sessions                1    Summa:1313.00 kr
 Nyttjade erbjudanden Frakt:29.00 kr
 Fraktfritt vid köp över 600 kr Rabatt:-29.00 kr
  TOTAL:1313.00 kr


Nu blir det ner och handla frukost på 7-11. Lutar åt en latte och en toast. Sen ska jag tippa och sen spela poker.
Allt ackompanjerat av Stone Roses.

Antiklimax iklädd rosa slips


Efter dagens sändning blir det svårt att försvara Medlodifestivalen fortsättningsvis.
Jag hoppas någon därute tar sitt ansvar och skadar Kristian Luuk så illa att han sätts ur spel den närmsta månaden. Avskyvärda människa.


fuck


Resan till plastsyster ysters fest i Västerås är inställd pga baksmälla. Jag skäms och är arg på mig själv.
Hade verkligen sett fram emot det. Tack ska du ha Stefan!


Hockeyfylla


Igår var jag och min gamla vapendragare från förskolan,S,på hockey och det blev till sist en underbar vinst för Djurgårn. Vad det också blev var en eller tre öl för mycket. Jag hade uppenbara problem att hänga med i tempot men gjorde det ganska bra ändå. Det betalar jag för nu. Klockan är 5 på morgonen och jag är fortfarande full. Vaknade till för en stund sen efter att ha slocknat omedelbart igår kväll.

Kan bli jobbigt med back-to-backfylla ikväll men det ska nog ordna sig. Ser fram emot festen och hoppas att jag hinner komma i någorlunda form.
Har funderingar på att köra vit skjorta + rosa slips men det är möjligen att gå för långt. En overkill som man säger nuförtiden. Det är trots allt bara en 21-årsfest. Vi får se vad jag bestämmer mig för.
Först och främst ska jag ta mig ut till mammas jobb i Upplands Väsby om sissådär....9 timmar.
Ser fram emot att träffa henne och även här hoppas jag vara i skapligt skick och inte se alltför risig ut.
Senaste och enda gången jag besökte hennes jobb var det efter en natt utan sömn och jag gissar att jag inte gjorde ett helt igenom fräscht intryck på hennes arbetskamrater.
Kanske blir skjorta slips där istället? För att sen glida i något ledigare till kvällen.


Natten till igår gick åt till att läsa Ninas resa. Inte förrän en bra bit in på morgonen blev jag klar.
Det var omöjlgt att sluta läsa. Jag tycks aldrig bli mätt på andra världskriget.
Och vill ni läsa om hur man lurar döden ungefär tio gånger tycker jag ni ska köpa den boken.
Så fort jag kan ska jag se filmen och jag hoppas på en del smaskiga kurragömmascener mot Gestapo.


Och just det! Imorn lördag är det..........SCHLAGER! Ett års ökenvandring är slut och jag vet inte i vilken soffa jag kommer sitta, men jag kommer ha papper,pennor och en eller ett par olyckliga påtvingade satar bredvid mig.
Nu ska jag vårda mitt snurrande huvud och fundera på om något kan få bort det hemska illamåendet.
Schlageranalys bör komma upp någon gång under söndagen.